Eurovision 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου - Τι θα φορέσει
Eurovision

Eurovision 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου - Τι θα φορέσει

Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η “number one” Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρουσιάζοντας ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας “My Number One”, σε ένα special Sing-A-Long performance που αναμένεται να συζητηθεί!

Η γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σουηδία Έλενα επιστρέφει στις… ρίζες της, με το κοινό της Ευρώπης να κατακλύζει ήδη τα social media με διθυραμβικά σχόλια, ανυπομονώντας για την εμφάνισή της.

Έλενα Παπαρίζου – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;

paparizou.jpg

Το συγκεκριμένο act θα αποτελεί μάλιστα την 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, αφού το 2001 την απολαύσαμε ως μέλος των Antique στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2005 έφερε τη νίκη για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας, το 2006 υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους στην Αθήνα, και το 2021 συμμετείχε στο εντυπωσιακό “Rock The Roof” party στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τις επόμενες μέρες η Έλενα αναμένεται να ταξιδέψει στο Μάλμε προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επίσημες πρόβες για την εμφάνισή της φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα θα επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς πρόκειται να ανακοινώσει το 12ρι της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της βραδιάς του τελικού το Σάββατο 11 Μαΐου.

Στο “Sing-A-Long” act θα συμμετέχουν επίσης η Sertab Erener (Τουρκία 2004) καθώς και η Charlotte Perrelli (Σουηδία 1999).

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Δυσάρεστα νέα για την Παπαρίζου - Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στο The Voice

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved