Eurovision 2024 - Baby Lasagna: Το φαβορί για τη Σάττι - Είναι τέλεια! Λατρεύω το τραγούδι!
Eurovision

Eurovision 2024 - Baby Lasagna: Το φαβορί για τη Σάττι - Είναι τέλεια! Λατρεύω το τραγούδι!

 Eurovision 2024: Ο Baby Lasagna, το φαβορί του διαγωνισμού έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τον σημερινό (7/5) ημιτελικό.

«Μου αρέσουν οι βαλκανικές χώρες, οπότε πιστεύω ότι, δεν ξέρω, είναι δύσκολο για εμένα να πω τις 5 καλύτερες, γιατί δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Θυμάμαι όταν είδα Eurovision για πρώτη φορά στη ζωή μου, νομίζω ήμουν 8 χρονών και ήταν 2006 ή κάπου εκεί δεν θυμάμαι, αλλά οι Lordi με το Hard Rock Hallelujah, ήταν η πρώτη φορά που είδα και ήταν η αγαπημένη μου συμμετοχή γιατί ακόμα ακούω αυτό το τραγούδι και ακόμα αγαπώ το συγκρότημα».

babylazania.jpg

Για την ελληνική συμμετοχή και τη Μαρίνα Σάττι, δήλωσε: «Η φετινή συμμετοχή είναι απολύτως τέλεια. Λατρεύω αυτό το τραγούδι».

Όσον αφορά το μήνυμα που θέλει να περάσει με το τραγούδι του είπε: «Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι η ευτυχία δεν έρχεται από τα λεφτά, η ευτυχία δεν έρχεται από το Instagram, δεν έρχεται από οτιδήποτε άλλο, αλλά από την καρδιά και το μυαλό. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να δοκιμάσουμε λίγο περισσότερο να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και όχι να αγαπάμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο

Eurovision 2024 – Silia Kapsis: Λύγισε όταν έμαθε on camera τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι

Eurovision 2024: Ποια είναι η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Liar»;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved