Σείστηκε το Malmo Arena με την Παπαρίζου - Σεισμός & στα social: «Σηκωθείτε όρθιοι, ο εθνικός ύμνος»
Eurovision

Σείστηκε το Malmo Arena με την Παπαρίζου - Σεισμός & στα social: «Σηκωθείτε όρθιοι, ο εθνικός ύμνος»

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να προκάλεσε... χαμό στο Malmo Arena με την εμφάνισή της μετά από 19 χρόνια στη σκηνή της Eurovision, όμως... σεισμός προκλήθηκε και στα social, με την τραγουδίστρια να είναι πρώτο trend στο Twitter!

Φυσικά, οι fan του διαγωνισμού δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή τους για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου ξανά στον μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, σχεδόν μία 20ετία μετά τη νίκη της με το τραγούδι Number 1.

Eurovision 2024: Η Παπαρίζου επέστρεψε στο διαγωνισμό – Η εκρηκτική εμφάνιση on stage

090524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_31649.jpg

Το συγκεκριμένο τραγούδι θα ξεσηκώνει πάντα τους eurofans και ειδικά τους Έλληνες λάτρεις του συγκεκριμένου μουσικού θεσμού αφού με το που είδαν την Έλενα Παπαρίζου με δυναμισμό πάνω στη σκηνή να ερμηνεύει το τραγούδι που κατέκτησε την πρώτη θέση το 2005 στον διαγωνισμό, κατέκλυσαν τα social media με αποθεωτικά σχόλια ειδικά για την Έλενα που εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα υπέροχο outfit, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου το οποίο είχε πάνω του πάνω από 800.000 κεντημένα κρύσταλλα τα οποία χάριζαν στην τραγουδίστρια μία μοναδική κίνηση.

Η Έλενα, έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, και με ένα «όπα» ξεσήκωσε τόσο το Malmo Arena όσο και τους τηλεθεατές οι οποίοι την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους στα social media.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Δείτε ξανά την εμφάνισή της επί σκηνής:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved