Σάλος στη Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της EBU για τον Ολλανδό τραγουδιστή - Αποχωρεί;
Eurovision

Σάλος στη Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της EBU για τον Ολλανδό τραγουδιστή - Αποχωρεί;

Eurovision 2024: Eπίσημη ανακοίνωση για τον Ολλανδό τραγουδιστή απέστειλε η EBU στις 20:30. (σ.σ: 21:30 ώρα Ελλάδος).

Η EBU πραγματοποιεί έρευνα, εξαιτίας «ενός ανεξήγητου περιστατικού» και η πρόβα του Τζουστ Κλάιν δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (10/5). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε ένας καβγάς στα παρασκήνια, κάτι για το οποίο η διοργάνωση είναι αντίθετη και κάθετη σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Eurovision 2024: Με αποβολή κινδυνεύει η Ολλανδία - Το επεισόδιο και η απουσία του από την 1η πρόβα!

Ο Ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα του σόου στο Μάλμε της Σουηδίας την Παρασκευή, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση κατά σειρά εμφάνισης, πριν την Εντέν Γκολάν που εκπροσωπεί το Ισραήλ.

eurovision-22024.jpg

Η έρευνα συνεχίζεται ενώ δεν θα εμφανιστεί ούτε στη δεύτερη πρόβα που θα γίνει σε λίγη ώρα, με την εμφάνισή του να είναι μαγνητοσκοπημένη. Μια πρόβα πολύ κρίσιμη και σημαντική καθώς σε αυτή θα ψηφίσουν και οι κριτικές επιτροπές.

«Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη. Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης Dress Rehearshal του διαγωνισμού στην οποία ψηφίζει η κριτική επιτροπή από τις 37 χώρες. Αντ' αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνισή του από τον Ημιτελικό 2», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Εμείς βρισκόμαστε στο Μάλμε Αρένα, στη Σουηδία, και αξίζει να σας ενημερώσουμε πως μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί μετά το συγκεκριμένο περιστατικό και την απουσία του Ολλανδού τραγουδιστή και στο Press Center, με τους δημοσιογράφους όλων των χωρών να συζητητούν για το συγκεκριμένο συμβάν, το οποίο έχει γίνει ήδη πρώτο θέμα στα ξένα media και στα social media.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved