Video: Eurovision 2011: Πυρετός προετοιμασίας στη Γερμανία
Eurovision

Video: Eurovision 2011: Πυρετός προετοιμασίας στη Γερμανία

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι την πρώτη βραδιά της φετινής Eurovision, στις 10 Μαΐου και στο Dusseldorf Arena επικρατεί «πυρετός»!

Δεκάδες εργαζόμενοι και μηχανήματα πηγαινοέρχονται εκεί όπου άλλοτε υπήρχε πλούσιος χλοοτάπητας, ενώ οι Γερμανοί διοργανωτές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την «καρδιά» της σκηνής.
Από τις 4 Απριλίου το κρατικό κανάλι της Γερμανίας NDR έχει... καταλάβει εξολοκλήρου το εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, που θα υποδεχθεί τους καλλιτέχνες 42 χωρών και περίπου 35.000 θεατές.

Ήδη, η σκεπή του Dusseldorf Arena αδιαβροχοποιήθηκε, ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα εισροής υδάτων που θα επηρέαζε τον 56ου διαγωνισμό και την μετάδοσή του.

Στη συνέχεια, κατασκευάστηκε και στήθηκε ένας τεράστιος τοίχος ύψους 18 μέτρων και πλάτους 60, πάνω στον οποίον έχουν αρχίσει να τοποθετούνται τα 520 φωτιστικά σώματα που θα ανάψουν και θα σβήσουν τις τρεις ημέρες του μεγάλου μουσικού πάρτι

Αυτό όμως που ακόμα δεν έχουμε δει και θα μας αποκαλυφθεί την βραδιά της Eurovision είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σκηνής. Σύμφωνα με το NDR, κατασκευάστηκε στο Αμβούργο και μεταφέρθηκε στο Ντίσελντορφ με 37 φορτηγά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν δορυφόρο!

Οθόνες LED θα βρίσκονται στο πίσω μέρος της σκηνής και περιμετρικά της θα υπάρχουν μεταλλικές κατασκευές, ενώ πίσω από αυτήν θα βρίσκεται το green room.


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved