Δείτε ποια είναι και πόσο κοστίζουν τα ΔΕΚΑ πιο πολυσυζητημένα Χολιγουντιανά κινηματογραφικά ζευγάρια
Fun Lists

Δείτε ποια είναι και πόσο κοστίζουν τα ΔΕΚΑ πιο πολυσυζητημένα Χολιγουντιανά κινηματογραφικά ζευγάρια

Είναι Χολιγουντιανοί αστέρες, απασχολούν τα μέσα τόσο με τις δουλειές τους όσο και με τις ζωές τους, είναι ζευγάρια τουλάχιστον στον κινηματογράφο και «πουλάνε» σαν τρελά.

Διάβασε ποια είναι τα 10 ζευγάρια πιο καλοπληρωμένα ζευγάρια του κινηματογράφου των τελευταίων 5 ετών σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes και το 24wro.

1 Rupert Grint και Emma Watson: 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια

Σίγουρα οι fan του Harry Potter περίμεναν πώς και πώς την τελευταία του ταινία για να δουν το τέλος του αγαπημένου τους sequel και όχι μόνο. Αγωνιούσαν για το πολυαναμενόμενο φιλί ανάμεσα στον Ron και την Ερμιόνη.

2 Robert Pattinson και Kristen Stewart: 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Άλλοι τη λατρεύουν άλλοι τη μισούν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η σειρά ταινιών Twilight που έφερε τους βρικόλακες λίγο πιο κοντά μας και μάλιστα οι ταινίες "σπάνε" τα ταμεία. Η σειρά, όπως είναι γνωστό, είναι επικεντρωμένη στην ερωτική σχέση της θνητής Bella και του βαμπίρ Edward, που δεν γνωρίζει τι θα πει θάνατος. Το ζευγάρι έχει μια ακόμα ευκαιρία να αυξήσει περισσότερο τα εισοδήματά του, με την τελευταία ταινία της σειράς που θα έχει τον τίτλο "Breaking Dawn Part 2".

3 Shia LaBeouf και Megan Fox: 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Το ζευγάρι βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας χάρη στις δύο πρώτες ταινίες "Transformers". Αν η Megan είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Shia και στο τρίτο "Transformers", το ζευγάρι θα ερχόταν δεύτερο στη λίστα.

4 Robert Downey και Gwyneth Paltrow: 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια

Τα δυο "Iron Man" τούς έφεραν στην τέταρτη θέση. Θα εμφανιστούν όμως και πάλι μαζί στην exravaganza ταινία υπερηρώων "The Avengers" των Marvel Studios, που περιμένουμε να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2012.

5 Shia LaBeouf και Rosie Huntington-Whiteley: 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Ναι, ναι και πάλι στη λίστα ο La Beouf, αυτή τη φορά όμως φιγουράρει με τη νέα του συμπρωταγωνίστρια στο "Transformers", Rosie Huntington-Whiteley, που αντικατέστησε την Megan Fox.

6 Johnny Depp και Penelope Cruz: 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Το συγκεκριμένο ζευγάρι αποδεικνύει ότι ακόμα και μία μόνο κινηματογραφική επιτυχία είναι αρκετή για να βρεθεί ένα ζευγάρι στην πολυπόθητη λίστα. Ο Depp και η Penelope τα κατάφεραν μόνο και μόνο με τους τελευταίους "Πειρατές της Καραϊβικής", που ήταν και η πιο επιτυχημένη ταινία από όλες της σειράς.

7 Orlando Bloom και Keira Knightley: 963 εκατομμύρια δολάρια

Στην έβδομη θέση πέφτουμε κάτω από το ένα δισεκατομμύριο! Αν και το ζευγάρι έζησε έναν κινηματογραφικό έρωτα στην πρώτη ταινία του sequel "Πειρατές της Καραϊβικής", φαίνεται ότι ο ρόλος τους δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για το story. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην τελευταία ταινία βρέθηκαν εκτός cast.

8 Tobay Maguire και Kirsten Dunst: 890 εκατομμύρια δολάρια

Το πασίγνωστο ζευγάρι από τις ταινίες "Spiderman" είναι όγδοο στη λίστα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι καλοπληρωμένο! Παρόλα αυτά, δεν θα εμφανιστούν όμως στο νέο "Spiderman" που θα δούμε το καλοκαίρι του 2012.

9 Leonardo DiCaprio και Marion Cotillard: 825 εκατομμύρια δολάρια

Άλλο ένα ζευγάρι που με μια μόνο ταινία μπήκε στη λίστα. Ο DiCaprio και η Cotillard βρίσκονται στην ένατη θέση, χάρη στην ταινία "Inception" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2010.

10 Sarah Jessica Parker και Chris Noth: 703 εκατομμύρια δολάρια

Αν και το ζευγάρι ήταν ήδη γνωστό από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Sex and the City", οι δυο κινηματογραφικές ταινίες "Sex and the City" έκαναν την Parker και τον North (γνωστό ως Mr Big) κατά 703 εκατομμύρια πλουσιότερους, φέρνοντάς τους τελευταίους στη λίστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved