Ryan Gosling: Τότε και τώρα ο νέος γόης του Χόλιγουντ
Fun Lists

Ryan Gosling: Τότε και τώρα ο νέος γόης του Χόλιγουντ

Ο Ryan Gosling τον τελευταίο καιρό έχει δει τις μετοχές του στο Χόλιγουντ σε μόνιμο limit up ενώ πρόσφατα ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού People ως ο πιο σέξι εν ζωή άντρας.

Ο διάσημος ηθοποιός όμως πρωταγωνιστεί σε ταινίες εδώ και χρόνια. Προς τι αυτή η ξαφνική εμμονή μαζί του; Δείτε τον αγαπημένο σας ηθοποιό σε φωτογραφίες του από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι σήμερα. Το 2004 ήταν μία από τις πρώτες χρονιές που άρχισε να του χαμογελά η επιτυχία με την ταινία The Notebook στην οποία πρωταγωνιστούσε με την Rachel McAdams. Η συγκεκριμένη ρομαντική ιστορία έκανε τις γυναίκες να τον αγαπήσουν και η συμπρωταγωνίστριά του να τον ερωτευτεί. Για σχεδόν τρία χρόνια, οι δυο τους ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τον ηθοποιό να αποκαλεί δημοσίως την Rachel McAdams 'μία από τις μεγαλύτερες αγάπες' της ζωής του. Μόνο που όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όπως τελείωσε και η σχέση τους. Ο Ryan Gosling, για όσους δεν τον γνωρίζουν, αγαπάει πολύ την οικογένειά του και ιδιαίτερα τη μητέρα του Donna και την αδελφή του Mandi. Οι τρεις τους είχαν εμφανιστεί δημόσια μαζί σε απονομή βραβείων το 2007. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, αρέσει πολύ στις γυναίκες μόνο που οι περισσότεροι στυλίστες και άνθρωποι της μόδας παγκοσμίως, τον έχουν στο στόχαστρο για τις όχι και τόσο επιτυχημένες επιλογές του στις εμφανίσεις του. Πάντως, σε πολλές γυναίκες άρεσε το λουκ του αξύριστου και γεμάτου γένια άντρα που είχε υιοθετήσει για ένα φεγγάρι αν και οι περισσότερες τον προτιμούν με το baby face που λανσάρει συνήθως.

Με το ξεκίνημά του, το 2012 έφερε για τον διάσημο ηθοποιό πάρα πολλή δουλειά αφού είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρεις ταινίες συγχρόνως. Όμως έφερε μαζί του και νέο έρωτα, αυτόν με την συμπρωταγωνίστριά του σε μία από αυτές τις ταινίες Eva Mendes που όμως δεν φαίνεται να κράτησε και πολύ αφού ήδη κυκλοφορεί η φήμη πως οι δυο τους το διέλυσαν. Δείτε φωτογραφίες του Ryan Gosling τότε και τώρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved