Stars στα χαρακώματα: Ποιοι τσακώνονται με ποιους;
Fun Lists

Stars στα χαρακώματα: Ποιοι τσακώνονται με ποιους;

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή Χολιγουντιανή κόντρα. Και ευτυχώς, οι διάσημοι stars κάνουν ότι μπορούν για να... ανάψουν τα αίματα!

Άστραψε και βρόντηξε η Courtney Love όταν η Lana Del Rey διασκεύασε τραγούδι των Nirvana! «Το ξέρεις ότι αυτό το τραγούδια αναφέρεται στον κόλπο μου; Επίσης πολλούς από τους στίχους τους εμπνεύστηκα εγώ. Θα ήθελα λοιπόν την επόμενη φορά που θα το τραγουδήσεις να σκέφτεσαι τον κόλπο μου» έγραψε!

«Το να είσαι ηλίθιος αναδεικνύεται πολύτιμο αγαθό στις μέρες μας» είχε δηλώσει ο Jon Hamm αναφερόμενος στην Kim Kardashian με αφορμή το reality στο οποίο η sexy Kim είχε συμμετάσχει. «Το να αποκαλείς ηλίθιο κάποιον που διευθύνει τις δικές του επιχειρήσεις, αποτελεί κομμάτι μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, κάνει την παραγωγή, γράφει, σχεδιάζει και δημιουργεί, δεν είναι καθόλου συνετό από μέρους του».

Από τις πιο «καυτές» διαμάχες του jet set είναι αυτή του Elton John και της Madonna. Η κόντρα κρατάει χρόνια, το αποκορύφωμα όμως έγινε όταν το τραγούδι της pop star «Masterpiece» πήρε την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού και ο Elton, που ήταν επίσης υποψήφιος, εξοργίστηκε.

Δυο ντίβες στον ακτιβισμό δεν χωράνε γι' αυτό και ο Sean Penn και ο rapper των Fugees Wyclef Jean είχαν από το 20120 μια μεγάλη κόντρα σχετικά με το ποιος βοηθάει περισσότερο τον πλανήτη. «Δεν νιώθω θυμό αλλά όπως όλοι ένιωσα κι εγώ λύπηση για τη σιωπή του, όταν είναι ο πιο σημαντικός εκπρόσωπος της Αϊτή στην Αμερική» δήλωσε ο ηθοποιός σχετικά με την βοήθεια (ή την έλλειψή της) στον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή εκ μέρους του rapper, για να πάρει την απάντηση: «Μπορεί να μην με είδε στην Αϊτή γιατί ήταν πολύ απασχολημένος να σνιφάρει κοκαΐνη».

Η μεγαλύτερη μάχη φέτος στο «American Idol» είναι μεταξύ των κριτών. Nicki Minaj VS Mariah Carey! Οι πικρόχολες ατάκες μεταξύ των γυναικών δίνουν και παίρνουν αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι διαφωνίες και οι καυγάδες τους είναι «στημένοι» προκειμένου να αυξήσουν τη θεαματικότητα του show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved