Οι… κρυφοί γάμοι της ελληνικής showbiz
Fun Lists

Οι… κρυφοί γάμοι της ελληνικής showbiz

Μπορεί οι περισσότεροι γάμοι των celebrities να είναι λαμπεροί και να ξέρουμε τα πάντα γι αυτούς καθώς όλες οι πληροφορίες έγιναν γνωστές στα media, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. 

Όταν μάλιστα τους… αποκάλυψαν άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό.

Ιωσήφ Μαρινάκης-Χρύσα Καλπάκη

Ο έρωτας ενός από τα πιο εναλλακτικά ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ είναι αυτός του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η σχέση αυτή επισφραγίστηκε τον Νοέμβριο του 2014 με έναν πολιτικό γάμο στη "Νέα Υόρκη με μάρτυρες τους δύο καλούς τους φίλους, τον Πάνο Σταυριανό και τον Νικόλα Καρβέλα. Το γεγονός μαρτύρησε ο ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κ. Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία, ντυμένη casual και κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη, δίνει ένα γλυκό φιλί στο σύζυγο της.

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη

Ο ερωτάς τους δεν πτοήθηκε ούτε από τη διαφορά ηλικίας ούτε από κακόβουλα δημοσιεύματα που, κατά περιόδους, τους ήθελαν να χωρίζουν. Με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014.

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς

Πριν από ένα χρόνο η Βίκυ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον περασμένο Ιούλιο, στο Παρίσι, με τον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά σε μια ονειρική τελετή.

Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου του 2013, ημέρα Κυριακή, με παρανυφάκι την κόρη τους. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε με άκρα μυστικότητα, όπως και ο πολιτικός τους στην εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η Υρώ Λούπη ήταν η κουμπάρα.

Νίνο-Χρυσή Βαρδινογιάννη

Υπό άκρα μυστικότητα και σε χαμηλούς τόνους, το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια στο δημαρχείο Κηφισιάς, η Χρυσή ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Την τελετή έκανε η αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου, ενώ ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού ήταν και η Χαρίκλεια Μουνδρέα, κόρη του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

Κατερίνα Λέχου-Μάνος Στρατάκης

Τον Ιούλιο του 2013 και έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφος της παντρεύτηκαν κρυφά στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Κατερίνας Λέχου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι συνάδελφοι της ηθοποιού και επίσης ζευγάρι Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης

Αν και επίσημη απάντηση δεν ήρθε ποτέ ούτε από την ίδια ούτε από τον Ανδρέα Καψάλη, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα κλειστό γάμο στη Σουηδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved