Ο σύντροφος της Κορακάκη, το βαρύ πένθος της Αλεξανιάν και οι σκηνές βίας με τη Lohan στη Μύκονο!
Fun Lists

Ο σύντροφος της Κορακάκη, το βαρύ πένθος της Αλεξανιάν και οι σκηνές βίας με τη Lohan στη Μύκονο!

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλή συγκίνηση, από χαρά και από λύπη αλλά και πολύ έντονες στιγμές που κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το... μάτια και το αυτί του gossip-tv.gr.

Για ακόμα μία εβδομάδα παραμείνατε πιστοί και σταθεροί στο ραντεβού σας με την ενημέρωση από το αγαπημένο σας site χαρίζοντάς του τα «κλικ» σας! Ας δούμε λοιπόν βάσει αυτών των κλικ ποια θέματα αναδείξατε ως την πεντάδα των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε.
Πρώτο ήρθε το θέμα της ανάδειξης του lovestory της χρυσής Ολυμπιονίκη μας Άννας Κορακάκη. Αποκαλύψαμε τον σύντροφό της που στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ένα δυσάρεστο θέμα που είναι το βαρύ πένθος της ηθοποιού Χριστίνας Αλεξανιάν και το συγκλονιστικό της μήνυμα στο facebook. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο... χαμός στην Επίδαυρο όταν λόγω της ιδιαίτερης παράστασης «Λυσιστράτη» που ανέβηκε στο αρχαίο θέατρο άρχισαν να αποχωρούν ολόκληρες οικογένειες. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η σοκαριστική δήλωση γνωστής ηθοποιού: «Θα πεθάνω το πολύ σε πέντε χρόνια». Τέλος, την πεντάδα έκλεισε το θέμα με τις σοκαριστικές σκηνές βίας στο καβγά της Lindsay Lohan με τον σύντροφό της στη Μύκονο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved