Οι επώνυμες κυρίες που έκαναν botox και το μετάνιωσαν
Fun Lists

Οι επώνυμες κυρίες που έκαναν botox και το μετάνιωσαν

Το botox έγινε της μόδας και πολλές ήταν οι επώνυμες κυρίες που υπέκυψαν στον πειρασμό να κάνουν. 

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε και αρκετές ήταν εκείνες που το μετάνιωσαν και υποστήριξαν ότι οι ρυτίδες τους είναι καλύτερες.

Η Έμυ Λιβανίου είναι υπέρ του να δείχνει μια γυναίκα όμορφη ακόμα και με την βοήθεια του botox. Η δημοσιογράφος το δοκίμασε, αλλά δεν της άρεσε. «Μπότοξ έκανα, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, γι’ αυτό εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω κάνει» είχε πει σε συνέντευξή της.

Η Πέγκυ Ζήνα είναι άλλη μια που δεν έμεινε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του botox. «Έχω κάνει botox αλλά δεν μου πάει. Με αγριεύει, αλλάζει η έκφρασή μου. Τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι το καλύτερο που έχω κάνει για το πρόσωπό και το δέρμα μου είναι οι χειροποίητες κρέμες που χρησιμοποιώ. Το υγιές δέρμα όμως δεν στο χαρίζει κανέναν μπότοξ και καμία κρέμα αν δεν κάνεις καλή διατροφή, δεν πίνεις πολύ νερό και δεν κοιμάσαι 8 ώρες κάθε βράδυ» είχε αναφέρει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Η Μιμή Ντενίση έχει βρει διάφορους τρόπους για να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή. Έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει μπότοξ, αλλά δεν το προτιμά αφού της φεύγει αμέσως. «Κάνω θεραπείες, δεν είμαι υπέρ των επεμβάσεων γιατί αλλοιώνουν το πρόσωπο. Σε μένα τα μπότοξ δεν πιάνουν γιατί από την πολλή γκριμάτσα πρέπει να μου κάνουν 35 φορές για να πιάσει, αλλά κάνω όλα τα άλλα».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα υπήρξε φαν του botox, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάτι που δεν της άρεσε. «Μετά την επέμβαση μοιάζεις λίγο με διαβολάκι» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει κάνει μπότοξ, αλλά πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο δεν καθυστερείς τον χρόνο. «Έχω κάνει τρεις φορές μπότοξ, αλλά δεν πιστεύω ότι με τις επεμβάσεις καθυστερείς το χρόνο ή δεν του επιτρέπεις να σε αλλάξει. Δεν γίνεται να είσαι 50 και να μη φαίνεται. Το πολύ πολύ να δείχνεις 50 με φουσκωμένα χείλη και τσίτα δέρμα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, προτιμά να το κάνει με φυσικούς πλέον τρόπους. «Δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Τι να το κάνεις το μπότοξ, αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μετά; Αν δω αργότερα ότι το πρόσωπό μου έχει κρεμάσει, μπορεί να επιχειρήσω να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αναίμακτο που δεν απαιτεί νάρκωση» είχε πει σε συνέντευξή της.

Η Gwyneth Paltrow έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει botox. «Έδειχνα σαν τρελή, ήμουν σαν την Τζόαν Ρίβερς» είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Nicole Kidman έχει αποκαλύψει ότι και εκείνη έχει κάνει χρήση botox. «Έκανα botox δυστυχώς, αλλά το σταμάτησα και απέκτησαν και πάλι το πρόσωπό μου».

Η Pamela Anderson θέλει να δείχνει όμορφη και σέξι. «Σταμάτησα το botox γιατί υπήρξε στιγμή που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου» είχε πει σε συνέντευξή της.

Η Cameron Diaz πριν δυο χρόνια είχε δηλώσει πως μετάνιωσε που έκανε botox. «Δοκίμασα botox αλλά άλλαξε το πρόσωπό μου με έναν περίεργο τρόπο , που είπα ότι δεν θέλω κάτι τέτοιο. Προτιμώ να δω το πρόσωπό μου να γερνάει φυσιολογικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved