H νέα ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού στη Μελβούρνη (photos)
Showbiz

H νέα ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού στη Μελβούρνη (photos)

O έρωτας τους δυναμώνει και απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

Μία ονειρεμένη ζωή έχει δημιουργήσει στην Αυστραλία ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που μοιάζει να έχει βρει την ιδανική ισορροπία στα επαγγελματικά και στα προσωπικά του.

Πριν από περίπου έναν χρόνο άφησε τη χώρα μας με μεταγραφή σε ομάδα της Μελβούρνης και έκτοτε ήρθαν τα πάνω-κάτω στη ζωή του. Αλλαγές που οδήγησαν σε θετικό αποτέλεσμα, αφού, μεταξύ άλλων, στο πλευρό του έχει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο 32χρονος διεθνής μέσος, Παναγιώτης Κονέ, τα πηγαίνει περίφημα στη νεοσύστατη Westerm United της Μελβούρνης και χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού των ποδοσφαιριστών αλλά και των φιλάθλων της ομάδας. Η καριέρα του βρίσκεται στο απόγειο της και, όπως αποδείχθηκε, η επιλογή του να εγκατασταθεί στην Αυστραλία ήταν σωστή. «Ανυπομονώ να παίξω σημαντικό ρόλο στη Westerm United, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τη μεγάλη ελληνική παροικία της Μελβούρνης», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστραλία.

Πέρα, όμως, από τα γκολ που βάζει ο διεθνής μέσος στους αγώνες ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους, στην καρδιά του έχει «σκοράρει» η επιχειρηματίας Εύη Λέκκα.

Η ξανθιά καλλονή, με το καλλίγραμμο σώμα και το εντυπωσιακό χαμόγελο, βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη τα τελευταία δύο χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η χημεία τους ήταν εκρηκτική, διαβάσζουμε στη Real. Ενα από τα στοιχεία που τους συνδέουν είναι η αγάπη για τη γυμναστική, τον αθλητισμό και το ευ ζην. Εχουν κοινές συνήθειες με αποτέλεσμα να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου ακόμα και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα. Και φυσικά ταιριάζουν πολύ όσον αφορά τον τολμηρό τους χαρακτήρα και τον δυναμισμό.

«Νιώσε τον φόβο και προχώρα όπως και να έχει», είναι το μότο της Εύης και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της είναι που λατρεύει πιο πολύ ο αγαπημένος της. Στις φωτογραφίες που μοιράζονται στα social media από εξόδους στα πιο «in» στέκια της Μελβούρνης δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η ζωή στην Αυστραλία τους ταιριάζει γάντι και, παρότι τους λείπει η Ελλάδα, δεν μετανιώνουν για την απόφαση τους να ξεκινήσουν εκεί μια νέα ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved