Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο - Τι έγραψε στο Instagram
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο - Τι έγραψε στο Instagram

Αρκετοί θάνατοι έχουν προκληθεί από τον στρεπτόκοκκο στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να δηλώνει πώς νοσεί και ο ίδιος από τον συγκεκριμένο ιό, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους του.

Με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός δημοσιογράφος έγραψε πως βρέθηκε θετικός και προειδοποιεί όσους είχε συναντήσει τις τελευταίες ημέρες.

«Ανακοίνωση: Είμαι θετικός στον στρεπτόκοκκο. Αν ανταλλάξαμε φιλιά, αγκαλιές τις τελευταίες 4-5 ημέρες και έχετε πυρετό ή πονόλαιμο, κάντε καλού κακού ένα Strep Test, είναι πανεύκολο. Λογικά σε 10 μέρες θα είμαι καλά. Αν όχι RIP», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πώς αστειεύεται και είναι μία από τις πλάκες του, με τον ίδιο να κάνει και δεύτερη διευκρινιστική ανάρτηση ώστε να σιγουρευτεί ότι όλοι κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβη.

«Ευχαριστώ για τα περαστικά! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πήρα πάνω από 100 μηνύματα που νόμιζα ότι κάνω πλάκα για τον στρεπτόκοκκο. Μα τόσο χάλια πλάκες κάνω πια;».

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί τις δυο αναρτήσεις του δημοσιογράφου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved