Γιώργος Παπαγεωργίου: Είναι ολόιδιος ο πατέρας του - H throwback φωτό
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είναι ολόιδιος ο πατέρας του - H throwback φωτό

 

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία στο Instagram και είναι ολόιδιος ο πατέρας του.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ποζάρει χαμογελαστός στην αγκαλιά της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού και του πατέρα του, Αργύρη Παπαγεωργίου.

«Ο μπαμπάς και η μαμά. Και εγώ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα, κάποιοι followers του έγραψαν: «Κλωνοποίηση του μπαμπά...❤️», «Είστε όλοι υπέροχοι! Νομίζω λίγο πιο πολύ στον μπαμπά μοιάζεις «Είναι σοκαριστική η ομοιότητα με τον πατέρα σου!», «Πιστό αντίγραφο ο πατέρας σου!!!!Να στε πάντα καλά!»

papageorgiou_g81_1688225960_3137389208396815611_609173933.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Φιλαρέτη Κομνηνού σε κάποια συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον πατέρα του γιου της και είχε τονίσει: «Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δεν βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί τους».

Δείτε στην παρακάτω gallery την παιδική φωτογραφία του και την εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved