Η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά της δεν απόλαυσαν τη λιακάδα αλλά την... έκλειψη ηλίου! (photos)
Showbiz

Η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά της δεν απόλαυσαν τη λιακάδα αλλά την... έκλειψη ηλίου! (photos)

Όπως αρέσει στον καθένα! Πάντως στη Μαρί Σαντάλ και στα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της ήταν ξεχωριστή εμπειρία να δουν την έκλειψη ηλίου με τα ειδικά γυαλιά! 

Στις 8 Απριλίου εμφανίστηκε σε κάποια μέρη της γης το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης και η επιτυχημένη επιχειρηματίας και σύζυγος του Παύλου, πρωτότοκου γιου του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε ό,τι και δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε Βόρεια Ευρώπη και Βόρεια Αμερική που ήταν ορατό το φαινόμενο.

Αχιλλέας-Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη!

mariechantal22_1712607653_3341917672462451361_34787093.jpg

Η Μαρί Σαντάλ με τα 4 από τα 5 παιδιά της

Για λίγα λεπτά, το Μεξικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και κάποιες χώρες της Βόρειας Ευρώπης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ολική έκλειψη ηλίου που συμβαίνει ιδιαιτέρως σπάνια.

Η οικογένεια του Παύλου που ζει στη Νέα Υόρκη, είχε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει και φυσικά βγήκε στους δρόμους για να ζήσει αυτή την εμπειρία που λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να θαυμάσουν καθώς συμβαίνει με διαφορά πολλών ετών.

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ ανέβασε στιγμιότυπα από τις συγκεκριμένες στιγμές με τα παιδιά της που λόγω υποχρεώσεων, δεν καταφέρνει πάντα να συγκεντρώσει γύρω της. Γι' αυτό και αυτές οι στιγμές γίνονται ακόμα πιο σημαντικές για την ίδια η οποία δείχνει να λατρεύει τη μητρότητα στην οποία είναι αφοσιωμένη, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη τις επιχειρηματικές αναζητήσεις της. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες παγκοσμίως, διαθέτοντας ένα από τα πιο δυνατά brands στον κόσμο της παιδικής ένδυσης -και όχι μόνο!

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved