Κάθε φορά που βλέπουμε τον Κουτσόπουλο με τον γιο του, χαμογελάμε! Η φωτό με τον... χούλιγκαν Κίμωνα
Showbiz

Κάθε φορά που βλέπουμε τον Κουτσόπουλο με τον γιο του, χαμογελάμε! Η φωτό με τον... χούλιγκαν Κίμωνα

Κορυφαίος στη δουλειά του, ερωτευμένος σύντροφος, αφοσιωμένος πατέρας! Όλα αυτά μαζί είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος πλέον έχει νέο κολλητό μετά τους Κοντιζά-Ιωαννίδη και είναι ο γιος του, Κίμωνας! 

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά από την ημέρα που κράτησε στην αγκαλιά του τον μικρό του γιο και από τότε κάθε μέρα που περνάει μαζί του είναι ξεχωριστή. Όπως συμβαίνει δηλαδή συνήθως σε κάθε νέο μπαμπά.

koutso.jpg

Ένας λόγος παραπάνω βέβαια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσα από έναν μεγάλο έρωτα, αυτόν που συνεχίζει να ζει με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία, όπως έχει δηλώσει σε σπάνιες συνεντεύξεις της, ήθελε πάντα να γίνει μανούλα σε νεαρή ηλικία.

Ο σεφ πάντως, από τον Σεπτέμβριο του 2022 που έγινε μπαμπάς, σπάνια θα κάνει ανάρτηση όπου να μη συμπεριλαμβάνεται ο γιος του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος δείχνει να λατρεύει τις αγκαλιές με τον μικρό Κίμωνα, αν και σπάνια, ανεβάζει κοινές φωτογραφίες με τον μικρό οι οποίες μας κάνουν πάντα να χαμογελάμε γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι στημένες. Είναι αυθόρμητες. Σε μία τυχαία στιγμή, στην όμορφη καθημερινότητα που ζει με τον μικρό.

Η νέα φωτό μπαμπά και γιου ήρθε από την επίσκεψη των δύο σε γήπεδο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ανάμεσα σε μπιμπερό και με μία τυρόπιτα στο χέρι, απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό με τον... χούλιγκαν Κίμωνα όπως τον ανέφερε.

Δείτε τις φωτό που έχει ανεβάσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα social media με τον γιο του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved