Bardem, Harris και Fiennes στο cast του James Bond 23
Hollywood

Bardem, Harris και Fiennes στο cast του James Bond 23

Στο cast των πρωταγωνιστών του James Bond 23, που θα κυκλοφορήσει 26 Οκτωβρίου του 2012, μπήκαν ο Javier Bardem και ο Ralph Fiennes, οι οποίοι καιρό τώρα έδειχναν να φλερτάρουν με τους ρόλους, όμως τελικά επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους.

Ωστόσο, το όνομα που δεν είχε ακουστεί ιδιαίτερα, αλλά θα βρεθεί στα γυρίσματα του σκηνοθέτη Sam Mendes, είναι η Naomie Harris, την οποία την γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στις ταινίες «28 Ημέρες Μετά» και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Harris κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για τον ρόλο από τη σειρά της Miss Moneypenny, που προφανώς στην πρώτη της εμφάνιση από τότε που ο Daniel Craig ανέλαβε τις «αποστολές» του 007, αναβαθμίζεται σα χαρακτήρας του franchise. Υπενθυμίζεται ότι η Moneypenny είναι το δεξί χέρι της Μ (Judi Dench) και φλερτάρει με τον διάσημο πράκτορα κάθε φορά που βρίσκεται στο γραφείο.

Έτσι η Naomie Harris δεν θα υποδυθεί ένα κλασσικό εντυπωσιακό κορίτσι του James Bond, αλλά μία γνώριμη του 007, η οποία τον έχει σταθερά μέσα στους στόχους των κατακτήσεών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο διάσημη μέχρι σήμερα Miss Moneypenny της κινηματογραφικής αλυσίδας είναι η Lois Maxwell, που είχε τον συγκεκριμένο ρόλο από το 1962 έως το 1985. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved