Mel Gibson-Petra Ecclestone: Παρήγγειλαν σαμπάνιες αξίας 250.000 $ και δεν ήπιαν ούτε σταγόνα
Hollywood

Mel Gibson-Petra Ecclestone: Παρήγγειλαν σαμπάνιες αξίας 250.000 $ και δεν ήπιαν ούτε σταγόνα

Ο σταρ του Braveheart και η χρυσή κληρονόμος, κόρη του δισεκατομμυριούχου της Formula 1, χθες βγήκαν μαζί –στην παρέα τους ήταν και ο σύζυγος της καλλονής- και αν και παρήγγειλαν ποτά συνολικής αξίας 250.000 δολαρίων, δεν ήπιαν ούτε σταγόνα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο σύζυγος της Ecclestone, James Stunt παρήγγειλε έξι μπουκάλια σπάνιας και πανάκριβης σαμπάνιας, όμως όπως αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων τόσο ο διάσημος ηθοποιός όσο και η Petra δεν ήπιαν ούτε μισό ποτήρι.
Οι τρεις τους κατέφθασαν στο Bleacher's Madhouse Club στο Roosevelt Hotel στο Λος Άντζελες που είναι αγαπημένο στέκι της 22χρονης κούκλας. Ο λόγος που ο Mel Gibson δεν ήπιε ούτε στάλα είναι τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει από το 2006 όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε. Τώρα λοιπόν που διεκδικεί και την κηδεμονία της κόρης του από την τελευταία σύντροφό του, ήταν αδύνατον να θέσει σε κίνδυνο μία τέτοια προσπάθειά του. Όσο για την Petra Ecclestone, είναι από τη φύση της αντιαλκοολική και έτσι δεν άγγιξε ούτε ποτήρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved