Ο Ashton Kutcher είναι στην Ελλάδα και διασκέδασε στον Κιάμο!
Hollywood

Ο Ashton Kutcher είναι στην Ελλάδα και διασκέδασε στον Κιάμο!

Ήρθε στην Ελλάδα και τα... έσπασε στον Πάνο Κιάμο! Γιατί... και το Hollywood θέλει τα... μπουζούκια του!

Άφωνοι έμειναν χτες όσοι βρέθηκαν στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Έλληνας τραγουδιστής όταν, σε έναν από τους κεντρικούς καναπέδες, αντίκρισαν μπροστά τους τον Ashton Kutcher, που τόσο έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή! Ο διάσημος σταρ μάλιστα απέδειξε πως τίποτα δεν λέγεται τυχαία γύρω από το όνομά του αφού μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα μπουζούκια, είπε να 'κλείσει' τη βραδιά του σε ένα από τα hot places της Αθήνας, το Dybbuk όπου βρέθηκε να διασκεδάζει μέχρι τις 7.30 το πρωί με τον επιχειρηματία Κώστα Στέγγο. Στην παρέα τους ήταν και δύο καλλονές. Όλοι μαζί έφτασαν στο κλαμπ με ένα πολυτελές Mercedes τζιπ και φυσικά δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητοι, κυρίως ο Aston Kutcher ο οποίος και θεωρείται ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του Ηollywood.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα ξεκίνησε τη βραδιά του από το «Villa Mercedes», όπου η Ναταλία Γερμανού –όπως κάθε Πέμπτη βράδυ- εκτελούσε χρέη dj! «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο Villa Mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε» έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter της ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων πρόσθεσε: «Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!». Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απαντώντας σε μήνυμα ενός follower της αποκάλυψε: «Μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γεια σας!».

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί για τον... άτακτο Kutcher! Στη συνέχεια μαζί με την παρέα του πήγε στο Posidonio για να διασκεδάσει... greek way! Εκεί βέβαια δεν νομίζουμε να ήξερε όλα τα τραγούδια απ' έξω, ο ηθοποιός όμως χόρευε χαλαρά στο ρυθμό των κομματιών και παρακολουθούσε το πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved