Hollywood

O Tom Cruise σε κατάθλιψη, η Katie Holmes ζητά και την κηδεμονία της Suri!

Gossip-tv Team

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη σόουμπιζ, αν και πολλές φορές στο παρελθόν υπήρχαν οι φήμες ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους.

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο μάνατζερ του ηθοποιού. Ο ηθοποιός πάντως λέγεται ότι δεν το περίμενε και έχει πληγωθεί πολύ από αυτή την απόφαση. Μόλις πριν δύο εβδομάδες δήλωνε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, σε δημόσιο χώρο, δείχνοντας ότι δεν είχε καμία ιδέα για την απόφασή της. Το έμαθε εξάλλου, ενώ βρίσκεται στην Ισλανδία για γυρίσματα. Σύμφωνα με το TMZ η Holmes ζητά να έχει αυτή μόνο την κηδεμονία της Suri και να μοιραστεί από κοινού η περιουσία τους, παρόλο που είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Οι λόγοι της κίνησης αυτής της Katie Holmes είναι ανεξήγητοι. Πάντως το πρόβλημα λέγεται πως έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Tom Cruise ήθελε να έχει πάντα τον έλεγχο στη σχέση τους, αλλά και στη ζωή της συζύγου του. Η ίδια είχε αρχίσει να φοβάται πως λειτουργεί σαν ρομπότ. Για τον Tom Cruise αυτός θα είναι ο τρίτος χωρισμός μετά τις Nicole Kidman και Mimi Rodgers. Ας κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή στη σχέση του ζευγαριού.

Απρίλιος 2005: Αρχίζει η σχέση τους και σύντομα κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι στη Ρώμη.

Μάιος 2005: Ο Tom Cruise ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ανακοινώνει χοροπηδώντας πάνω στον καναπέ της Oprah Winfrey τον έρωτά του για τη Holmes.

Οκτώβριο 2005: Ανακοινώνεται ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Απρίλιος 2006: Η Suri έρχεται στον κόσμο.

Οκτώβριος 2006: Το ευτυχισμένο ζευγάρι φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του Vanity Fair παρουσιάζοντας τη Suri για πρώτη φορά.

18 Νοεμβρίου 2006: Ο Tom Cruise και η Katie Holmes παντρεύονται σε μια παραμυθένια τελετή στο κάστρο Odescachi στην Ιταλία με καλεσμένους τους Jennifer Lopez και Marc Anthony, Will Smith και Jada Pinkett Smith και φυσικά την μικρή Suri.

Ιανουάριος 2009: Η Holmes συνοδεύει τον Tom Cruise στην πρεμιέρα της Βαλκυρίας, ενώ ένα μήνα αργότερα όλη η οικογένεια επισκέπτεται την Disney World για διακοπές. Παράλληλα για πρώτη φορά γίνεται λόγος για προβλήματα στη σχέση τους επειδή ο Cruise πιέζει τη σύζυγό του να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, ενώ η ίδια θέλει να ασχοληθεί με την καριέρα της.

Αύγουστος 2011: Ο Cruise συνοδεύει με τη σειρά του την Holmes στην πρεμιέρα του Don't Be Afraid Of The Dark.

Μάρτιος 2012: Το ζευγάρι φωτογραφίζεται κάνοντας γκριμάτσες στο θάλαμο φωτογράφησης του Vanity Fair.

Ιούνιος 2012: Ο Tom Cruise εμφανίζεται στην πρεμιέρα του Rock Of Ages μόνος του, την ώρα που η Holmes βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με την Suri.

18 Ιουνίου: Η Holmes επισκέπτεται τον Tom Cruise στο Ρέικιαβικ στην Ισλανδία, ενώ στις 29 Ιουνίου ανακοινώνεται ότι έκανε αίτηση διαζυγίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved