Πάρτι με… μουσακά στο LA
Hollywood

Πάρτι με… μουσακά στο LA

Ελληνικό γλέντι με... μουσακά στο Χόλυγουντ!

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Τέο Πένγκλις, ο οποίος κατάγεται από το Καστελλόριζο, διοργάνωσε πάρτι στη βίλα του με προσκεκλημένους Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονται στο Χόλυγουντ αναζητώντας το δικό τους american dream.

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αρέσκεται πολύ στο να δίνει πάρτι προς τιμήν των συναδέλφων του, μαγειρεύοντας μάλιστα ο ίδιος όλα τα εδέσματα. Πριν από λίγες μέρες ο Τέο προσκάλεσε στο πανέμορφο σπίτι του Έλληνες καλλιτέχνες που τα τελευταία χρόνια έχουν εγκατασταθεί στο Λος Αντζελες.

Ανάμεσα στα φαγητά που ετοίμασε ήταν κι ένα τεράστιο ταψί μουσακάς.

Σύμφωνα με την espresso, εκεί ήταν η πολυαγαπημένη Αλέξια που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αμερική, όπου κάνει πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά της στο τραγούδι και όχι μόνο, ο Στράτος Τζώρτζογλου που βρίσκεται από πέρυσι στο Λος Αντζελες με τη σύντροφό του, τη διάσημη φωτογράφο Τζιζέλ Λούμπσεν, ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Αντονυ Μάρας και η περίφημη Βάλερι Μασάλας, υπεύθυνη για το casting των μεγαλύτερων ταινιών του Χόλιγουντ και, φυσικά, περιζήτητη σε όλους τους ηθοποιούς που ψάχνουν την τύχη τους στο αμερικάνικο σινεμά.

Ο Τέο Πένγκλις πέρασε μαζί τους πολύ όμορφες και ξένοιαστες στιγμές και υποσχέθηκε σύντομα να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί στην Ελλάδα για διακοπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved