ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ινκόγκνιτο η Demi Moore στη Μύκονο–Στην παρέα της πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!
Hollywood

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ινκόγκνιτο η Demi Moore στη Μύκονο–Στην παρέα της πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε οι Χολιγουντιανοί αστέρες δεν σταματούν να καταφτάνουν στην Ελλάδα! Αυτή τη φορά τη χώρα μας επισκέφτηκε η Demi Moore.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η ηθοποιός εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις διακοπές της! Μάλιστα, χθες το βράδυ δείπνησε σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, στο εστιατόριο του "Kiku" του ξενοδοχείου "Cavo Tagoo", με την παρέα της. Όσοι την είδαν εντυπωσιάστηκαν με τη γλυκύτητα και την απλότητά της καθώς και με το πόσο ανανεωμένη έδειχνε. Ακόμα πιο πολύ όμως ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με την παρέα της Χολιγουντιανής ηθοποιού. Στο τραπέζι της Demi Moore, μεταξύ άλλων, βρισκόταν η Σίσσυ Φειδά. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, γνώρισε τη μεγάλη star στο δείπνο μέσω κοινής παρέας και εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της.

Φήμες,μάλιστα, θέλουν τη Demi Moore να μένει στο σπίτι ενός Έλληνα επιχειρηματία με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Μέχρι τώρα η ηθοποιός η οποία ήρθε χωρίς το νέο αγαπημένο - που τις χρεώνουν - δεν έγινε αντιληπτή από παπαράτσι και δημοσιογράφους κάτι το οποίο επιθυμούσε αφού ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να διασκεδάσει και να ηρεμήσει. Η Demi Moore έχει προγραμματίσει να μείνει για λίγο ακόμα στη χώρα μας απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές.

Λέτε στην Ελλάδα να καταφέρει να ξεπεράσει εντελώς τον Ashton Κutcher;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved