Έλενα Χαρμπίλα: Η ζωή στην Αμερική και η υποκριτική
Hollywood

Έλενα Χαρμπίλα: Η ζωή στην Αμερική και η υποκριτική

Η Έλενα Χαρμπίλα ζει σε ένα αέναο καλοκαίρι. Μένει τα τελευταία δέκα χρόνια στη δυτική ακτή της Αμερικής.

Είναι μια νέα ηθοποιός, τραγουδίστρια και συνθέτρια από την Αθήνα. Κάνει όμως καριέρα στην Καλιφόρνια. Κάθε χρόνο το βιογραφικό της γίνεται πιο πλούσιο. Προστίθενται συνεργασίες με ονόματα όπως Αλ Πατσίνο, Αντζελο Μπανταλαμέντι, Ντέιβιντ Λιντς, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ, Μάικλ Μπουμπλέ, Flying Lotus. Κυνηγά το αμερικάνικο όνειρο. Λατρεύει το Λος Αντζελες. Γιατί; «Μου φέρεται καλά» είπε στο Πρώτο Θέμα.
«Πρέπει υποχρεωτικά να βρεις τον κατάλληλο καθηγητή υποκριτικής. Να σου μάθει να παίζεις αμερικάνικα. Απλά, ρεαλιστικά – δες σειρές σαν το "Breaking Bad" και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επί παραδείγματι, η καθηγήτρια υποκριτικής μου με έστειλε σε μια θεατρική ακρόαση για τη "Σαλώμη". Μου είχε πει ότι ζητούν μια κοπέλα που μιλάει μια αρχαία γλώσσα. ∆εν ήξερα ότι ήταν μια παράσταση που θα ανέβαζε ο Αλ Πατσίνο. Ισως να μην είχα πάρει τον ρόλο από το τρακ αν το γνώριζα εκ των προτέρων» είπε.
Όσο για την ζωή στο Λος Άντζελες; Στις 3 τα ξημερώματα δεν έχει τίποτα να κάνει. Συναντιέται με Έλληνες ηθοποιούς όπως ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Τεό Ζουμπουλίδης, κάνουν πάρτι σε σπίτια και ελληνικό Πάσχα ψήνοντας αρνιά - είναι πάντα on call όπως οι γιατροί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved