ΣΟΚ: Οδηγός πασίγνωστης παρουσιάστριας, πάτησε το πόδι περαστικής με το αυτοκίνητο!
Hollywood

ΣΟΚ: Οδηγός πασίγνωστης παρουσιάστριας, πάτησε το πόδι περαστικής με το αυτοκίνητο!

Σοκ έπαθε η παρουσιάστρια όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της, πάτησε κατά λάθος το πόδια μιας περαστικής γυναίκας.

«Διασχίζαμε τον δρόμο, και υπήρχαν πολλές κάμερες. Είδα πολλούς σεκιουριτάδες και με το που η Όπρα μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό ξεκίνησε και ένας από τους τροχούς του σκαρφάλωσε πάνω στο πόδι μου. Φορούσα τακούνια, το δάχτυλό μου είχε παγιδευτεί κάτω από την ρόδα, και είχα πέσει στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι μου από τον πόνο» λέει η 44χρονη Λόρι Γκέλερ Μπέντερ και συνεχίζει:
«Ο σύζυγός μου χτυπούσε το παράθυρο του οδηγού, και του ούρλιαζε να κάνει όπισθεν. Είμαι πολύ τυχερή γιατί αν το είχε μετακινήσει λίγο πιο μπροστά, θα μου είχα σπάσει όλο τον αστράγαλο».

Η παρουσιάστρια όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο: «Ήταν πολύ καλή και ευγενική. Έδειχνε πραγματικά σοκαρισμένη και με ρώτησε αν είμαι ΟΚ, ενώ στη συνέχεια κοίταξε το πόδι μου αν είναι καλά. Της είπα πως είμαι καλά, και στη συνέχεια με αγκάλιασε και βγάλαμε μερικές φωτογραφίες μαζί».
Και κατέληξε: «πάντα ήθελα να συναντήσω από κοντά την Όπρα, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο οδηγός της θα πατούσε το πόδι μου! Είναι τρέλα όλο αυτό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved