Angelina Jolie: «Δεν έχω facebook, twitter ή instagram»
Hollywood

Angelina Jolie: «Δεν έχω facebook, twitter ή instagram»

Η Angelina Jolie είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο. Πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι μεγαλώνεις τα παιδιά της στο προσκήνιο;

«Ο Brad κι εγώ δεν ξέρουμε κάποιον άλλο τρόπο. Περνάμε τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι, που αυτή η πτυχή είναι ένα διασκεδαστικό αλλά μικρό κομμάτι της ζωής μας. Και δεν βάζουμε κάποια ασπίδα στα παιδιά σε αυτό -έρχονται στα γυρίσματα-, αλλά κάνουμε επίσης τόσα πολλά άλλα πράγματα μαζί. Έρχονται μαζί μου στα ταξίδια για τα Ηνωμένα Έθνη. Δουλεύουν με τον Brad και μιλάνε για το χτίσιμο των σπιτιών. Αν ρωτούσες κάποιο από τα παιδιά μας για εμάς, είμαι σίγουρη ότι θα σου έλεγαν «ας μιλήσουμε για το πόσο αυστηροί είναι ο μπαμπάς και η μαμά. Επίσης, ο μπαμπάς φτιάχνει καλύτερες τηγανίτες από τη μαμά». Αυτό είναι το όριο του ενδιαφέροντος τους» τόνισε στο People.

-Θα αποκτήσετε και άλλα παιδιά;
«Όχι, προς το παρόν, όχι. Δεν το φαντάζομαι, αλλά κάτι θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον, οπότε δεν ξέρω.»

- Με τα παιδιά να μεγαλώνουν, βλέπεις να βάζεις το twitter στη ζωή σου;
«Είμαι της παλιάς σχολής, δεν έχω facebook, twitter ή instagram. Γράφω σε σημειωματάριο. Για τα παιδιά, έχουμε κάποιον που παρακολουθεί τι κάνουν στο ίντερνετ. Είναι τόσο λίγα αυτά που γνωρίζουμε, που δεν ξέραμε καν πού να ψάξουμε. Είναι ένας τρομακτικός νέος κόσμος. Μπορώ μόνο να φανταστώ σε τι μπελάδες θα έμπλεκα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved