Marion Cotillard: «Καμιά φορά δεν μπορώ να πιστέψω όλα όσα μου έχουν συμβεί»
Hollywood

Marion Cotillard: «Καμιά φορά δεν μπορώ να πιστέψω όλα όσα μου έχουν συμβεί»

Η Marion Cotillard είναι μια περήφανη μητέρα. Η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά της;

«Δεν είναι πλέον η πρώτη μου προτεραιότητα όπως παλαιότερα. Πριν γεννηθεί ο γιος μου, ήμουν πολύ φιλόδοξη και ήθελα να παίρνω όσο περισσότερους και μεγάλους ρόλους μπορούσα. Όταν έγινα ευρύτερα γνωστή, είχα πολλές πρόσφορες. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό για να συμβεί όλο αυτό, οπότε έπρεπε να αρπάξω κάθε ευκαιρία, κάθε σημαντικό ρόλο που παρουσιαζόταν. Αναρωτιόμουν πόσο, θα κρατήσει όλο αυτό. Δεν νιώθω πλέον αυτού του είδους την πίεση. Παρόλο που αγαπώ τη δουλειά μου και δεν μου είναι εύκολο να αρνούμαι υπέροχους ρόλους η ζωή μου είναι διαφορετική και το έχω αποδεχτεί» τόνισε στο ΟΚ.
-Η καριέρα σου είναι εξαιρετική. Πώς έχεις εξελιχθεί ως προσωπικότητα όλα αυτά τα χρόνια;
«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. θα μας έπαιρνε μήνες. (Γελάει.) Έχω περάσει πολλά και επιπλέον έχω ξεπεράσει τόσο πολλά στην προσωπική μου ζωή, τα οποία με μπλόκαραν και με είχαν βάλει σε μπελάδες στην εφηβεία μου και στα νεανικά μου χρόνια.»
-Τι μπελάδες εννοείς;
' Ήμουν μπερδεμένη και ανικανοποίητη. Ήμουν θυμωμένη και ουσιαστικά δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, πώς φαινόμουν, ο τρόπος που ζούσα. Κοίταζα τον κόσμο με κακό μάτι. Λίγο πριν από τα 30, ο τότε σύντροφος μου κάθισε δίπλα μου ένα βράδυ και μου είπε: «Γιατί πληγώνεις τον εαυτό σου, όταν είναι τόσο εύκολο απλά να σταματήσεις να είσαι θυμωμένη; Δοκίμασε κάτι άλλο». Το έκανα και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που κατάφερα να έχω μια όμορφη ζωή ικανοποιώντας τα, καλλιτεχνικά μου όνειρα. Καμιά φορά δεν μπορώ να πιστέψω όλα όσα μου έχουν συμβεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved