Οι stars που έχασαν τα πάντα
Hollywood

Οι stars που έχασαν τα πάντα

Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και το αντίθετο.

Αυτό ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις και πόσο μάλλον στους αστέρες που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν την ζωή τους ν' αλλάζει προς το χειρότερο. Κάποτε αμείβονταν με πολύ καλά χρήματα, τα οποία όμως δεν διαχειρίστηκαν σωστά. Βέβαια, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους στο κράτος


Ο Μπαρτ Ρέινολντς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο ίδιος βέβαια αρνείται να το παραδεχτεί, αλλά το γεγονός ότι έβγαλε στο σφυρί προσωπικά του αντικείμενα τα λέει όλα. Μάλιστα, και στο παρελθόν χρωστούσε στην εφορία και στις τράπεζες.
Ο Νίκολας Κέιτζ είναι η κλασσική περίπτωση ενός πλεονέκτη. Ο ηθοποιός τα θέλει όλα δικά του. Ο Νίκολας Κέιτζ έχει στην κατοχή του 12 σπίτια εκ των οποίων τα τρία είναι κάστρα. Μάλιστα, μεγάλη είναι και η συλλογή αυτοκινήτων που έχει. Στο παρελθόν είχε κοντραριστεί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο για το κρανίο ενός τυραννόσαυρου, το οποίο τελικά απέκτησε έναντι 276.000 δολαρίων. Οι λογιστές του τον προειδοποιούν πως αυτές οι σπατάλες τον οδηγούν με γοργά βήματα προς την καταστροφή. Ο ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε να χρωστάει στην εφορία 6.000.000 δολάρια.

Η Πάμελα Άντερσον κέρδισε αρκετά χρήματα ειδικά την εποχή του « Baywatch». Η εκρηκτική σταρ αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της για να πληρώσει την εφορία, αφού χρωστούσε 1.100.000 δολάρια.
Ο Κρις Τάκερ το 2007 ήταν ο πιο καλοπληρωμένος κωμικός ηθοποιός. Η κακή διαχείριση όμως είχε ως αποτέλεσμα να χρωστάει 12.000.000 δολάρια στην εφορία. Οι οφειλές του ήταν από το 2001 έως το 2006 και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να πουλήσει δυο μέγαρα στο Μαϊάμι προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του.
Ο Μάικ Τάισον κατά την διάρκεια της καριέρας του στα ρινγκ κέρδισε περισσότερα από 400.000.000 δολάρια. Σήμερα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας είναι άπορος και άφραγκος και όλα αυτά χάρη στον τρόπο ζωής που είχε επιλέξει να κάνει.
Η Λίνα Χέντεϊ μπορεί να έβγαλε αρκετά χρήματα με το «Game of thrones», αλλά δεν τηε έμεινε τίποτα. Ο λόγος δεν ήταν η χλιδάτη ζωή της, αλλά η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία του γιου της. Η Λίνα Χέντεϊ κέρδισε την κηδεμονία και έτσι κατάφερε να ορθοποδήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved