Απίστευτο! Σύζυγος τραγουδίστριας την έπεσε σε γυναίκες προσφέροντας χρήματα για σεξ!
Hollywood

Απίστευτο! Σύζυγος τραγουδίστριας την έπεσε σε γυναίκες προσφέροντας χρήματα για σεξ!

Την στιγμή που τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης, βγήκε στην επιφάνεια ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άντρα της γνωστής τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τον άντρα της Χίλαρι Νταφ, Μάικ Κόμρι, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 4 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο βρέθηκαν σε διάσταση και έχουν και έναν γιο, σύμφωνα με την «Daily Mail» ο σύζυγός της πήγε στο εστιατόριο «Mastro's» στο Λος Άντζελες και κάποια στιγμή άρχισε να «την πέφτει» στη σερβιτόρα και σε μία πελάτισσα, προτείνοντας τους να κάνουν σεξ και θα τις πληρώσει.

«Έφτασε στις 21:00 με έναν φίλο του και ήταν ήδη "φτιαγμένος". Έκατσαν στο ρεζερβέ τραπέζι τους, αλλά ο Κόμρι άρχισε να πίνει χωρίς σταματημό. Τα πράγματα στη συνέχεια ξέφυγαν. Τον παρακολουθούσα να την πέφτει ωμά και επανειλημμένα σε μια από τις σερβιτόρες. Την έφερε σε δύσκολη θέση, ενώ όλοι οι πελάτες τριγύρω καταλάβαιναν τι συμβαίνει. Εκείνη το χειρίστηκε με ευγένεια, αλλά εκείνος το τράβηξε κι άλλο, με τα πράγματα να ξεφεύγουν από τα όρια. Ο φίλος του από δίπλα, προσπαθούσε να τον συνετίσει. Η πίεση του έγινε ακόμα πιο έντονη. Της είπε να την περιμένει μέχρι να τελειώσει η βάρδια της, κι εκείνη του απάντησε πως έχει σχέση. Ήθελε να της δώσει με το ζόρι χρήματα για να κάνουν sex, και δεν φορούσε τη βέρα του. Aφού τον απέρριψε η σερβιτόρα, πλησίασε ένα ζευγάρι που καθόταν στο bar λέγοντας στη γυναίκα "σε είδα να με κοιτάζεις. Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;". Το ζευγάρι του είπε με ήρεμο τρόπο να καθίσει στο τραπέζι του, αλλά εκείνος έβγαλε ένα πορτοφόλι γεμάτο χαρτονομίσματα, και ρώτησε τη γυναίκα "οκ. Πόσα θές; Πόσα παίρνεις για sex; Έχω όσα θες!". Στη συνέχεια έγινε επιθετικός προς τον σύντροφο της, και αναγκάστηκα να φωνάξω την ασφάλεια του μαγαζιού για να τον βγάλουν έξω», αναφέρει υπάλληλος του μαγαζιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved