Η Madonna το έχει… χάσει! Δήλωσε πως θα άφηνε τα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά!
Hollywood

Η Madonna το έχει… χάσει! Δήλωσε πως θα άφηνε τα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά!

Για ακόμα μία φορά η Madonna προκαλεί αφού δήλωσε ευθαρσώς σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά.

Βέβαια συμπλήρωσε πως θα τα άφηνε να κάνουν χρήση με... μέτρο, ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Η διάσημη ποπ σταρ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show του Jonathan Ross το οποίο θα μεταδωθεί στις 14 Μαρτίου στην τηλεόραση και αφού είπε όλα τα παραπάνω για τα ναρκωτικά και τα παιδιά της, πρόσθεσε πως η... τούμπα της στα Brit Awards την εβδομάδα που πέρασε ήταν καθαρά ... κόλπο! Βλέπετε, η Madonna ξέρει πώς να διαχειρίζεται την εικόνα της και να προκαλεί πάνω τα φώτα της δημοσιότητας, έστω και αν είναι πλέον 56 ετών!
Η βασίλισσα της pop ξέρει να σοκάρει... Mετά τη θεαματική της τούμπα στα Brit Awards, η Μadonna εμφανίστηκε στο διάσημο τηλεοπτικό show του Jonathan Ross το οποίο θα μεταδωθεί στις 14 Μαρτίου στην τηλεόραση και σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά, αλλά με μέτρο!

Η 56χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για το απίστευτο πέσιμο στα Brit Awards, λέγοντας πως δεν ήταν στημένο όπως ισχυρίστηκαν πολλά μέσα ενηνέρωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved