R. Williams: «Δεν μπορώ να με δω ως ‘αληθινό καλλιτέχνη’. Είμαι κάποιος που στάθηκε πολύ τυχερός»
Hollywood

R. Williams: «Δεν μπορώ να με δω ως ‘αληθινό καλλιτέχνη’. Είμαι κάποιος που στάθηκε πολύ τυχερός»

Ταπεινότητα ή μετριοφροσύνη; Ό,τι και είναι ο Robbie Williams υποστηρίζει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του αληθινό καλλιτέχνη αλλά έναν πολύ τυχερό άνθρωπο.

Η τέχνη συνδέεται άρρηκτα µε το συναίσθηµα. Τι χρειάζεται να διαθέτει ένας τραγουδοποιός ώστε να αγγίξει πραγµατικά τις καρδιές του κοινού; Τι είναι εκείνο που κάνει τον αληθινό καλλιτέχνη;

«Μµµ, ξέρεις, δεν θεωρώ τον εαυτό µου «αληθινό καλλιτέχνη». ∆εν µπορώ να µε δω έτσι, ο τίτλος αυτός µού φαίνεται κάπως επιτηδευµένος και µε κάνει να ζαρώνω... Είµαι απλώς κάποιος που στάθηκε πολύ τυχερός και βρέθηκε στο σωστό µέρος τη σωστή στιγµή. Είµαι τυχερός που µπόρεσα να εκφράσω τον εαυτό µου µε τη βοήθεια κάποιων πολύ-πολύ ταλαντούχων ανθρώπων. Ό,τι έχω κάνει, ό,τι κάνω και ό,τι θα κάνω στο µέλλον... δεν ξέρω πώς το έκανα. «Μίλα µέσα από την καρδιά σου, σκέψου µέσα από την καρδιά σου, σκέψου γι’ αυτά που γνωρίζεις» - κάπως έτσι λειτούργησα».

Είναι έντιµο αυτό που λες, όµως σίγουρα θα έχεις εντοπίσει το δυνατό σου σηµείο όταν βρίσκεσαι επί σκηνής...

«Προσπαθώ να είµαι ειλικρινής και σεµνός, τουλάχιστον όσον αφορά την καλλιτεχνική υπόστασή µου ως συνθέτη. Νοµίζω ότι οι άνθρωποι που µε βλέπουν στη σκηνή ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά µου, σε αυτό που κάποιοι ονοµάζουν «χάρισµα», στον τρόπο που κάνω την performance µου. Ανταποκρίνονται σε αυτό που νοµίζουν ότι είµαι και σε αυτό που νοµίζουν πως εγώ πιστεύω ότι είµαι».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved