J.K. Simmons: «Δεν είχα καμιά ανασφάλεια και τίποτα να φοβηθώ»
Hollywood

J.K. Simmons: «Δεν είχα καμιά ανασφάλεια και τίποτα να φοβηθώ»

Ο επόμενος σταθμός του J.K. Simmons είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους Έλληνες θεατές, η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Worlds Apart. Τι ήταν αυτό που τον «κέρδισε» και αποφάσισε να έρθει για γυρίσματα στην Ελλάδα, ενώ είναι γνωστό ότι δεν θέλει να βρίσκεστε καιρό μακριά από την οικογένειά του;

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι που με έκαναν να πω «ναι» σε μια ταινία που θα γυριζόταν στην Ελλάδα. Αρχικά ήταν η ίδια η Ελλάδα. Πρακτικότερα τώρα, ο λόγος που αποφάσισα να έρθω στη χώρα σας είναι το σενάριο που είχε γράψει ο Χριστόφορος. Εκείνη την εποχή το φιλμ Χωρίς Μέτρο δεν είχε βγει ακόμη στους κινηματογράφους και δεν γνωρίζαμε πώς θα πήγαινε, αν και η πρώτη αντίδραση σε όσα φεστιβάλ είχε προβληθεί ήταν θετική. Ωστόσο, ο ατζέντης μου, μου είπε να κάνουμε υπομονή για να δούμε την πορεία της. Λίγο καιρό αργότερα έστειλα με email στον ατζέντη μου μια λίστα με τους ρόλους που θα ήθελα να παίξω. Του έλεγα μεταξύ άλλων ότι έψαχνα μια ερωτική ιστορία που να «μιλάει» σε εξηντάρηδες. Δύο μέρες αργότερα, μου έστειλε το σενάριο, που είχε λάβει από τον Χριστόφορο. Μου άρεσε από την πρώτη ανάγνωση, ήταν καλογραμμένο και ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα. Τότε είχε τον τίτλο Έρως και πρόκειται για τρεις διαφορετικές ιστορίες. Εγώ είμαι ζευγάρι με τη Μαρία Καβογιάννη. Στη συνέχεια τα γυρίσματα δικαίωσαν την απόφασή μου...» τόνισε στο People.
-Οι δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα σάς έκαναν να έχετε δεύτερες σκέψεις;
«Ούτε κατά διάνοια. Δεν είχα καμιά ανασφάλεια και τίποτα να φοβηθώ. Ένιωσα φιλόξενα αλλά και τόσο ασφαλής, όσο νιώθω στο Βερολίνο που βρισκόμαστε τώρα.»
-Πώς περάσατε τις «ελληνικές» σας μέρες;
«Έμεινα στην Ελλάδα μόνο δέκα-έντεκα μέρες και όλο αυτό το διάστημα το πέρασα δουλεύοντας. Το πρόγραμμα ήταν πολύ σφιχτό. Δυστυχώς, δεν υπήρχε χρόνος για οτιδήποτε άλλο παρά μόνο για τα γυρίσματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved