Angelina Jolie: Κραυγή αγωνίας για τους βιασμούς των ανηλίκων!
Hollywood

Angelina Jolie: Κραυγή αγωνίας για τους βιασμούς των ανηλίκων!

Η Angelina Jolie είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στο θέμα τις παιδικής βίας, βρέθηκε ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών του Ηνωμένου Βασιλείου για την σεξουαλική βία και δήλωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει μετατρέψει τους βιασμούς σε μέθοδο ελέγχου.

“Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κατανοήσουμε τι δεν είναι: δεν είναι σεξουαλική πράξη, είναι σκέτη βία, είναι μία βάναυση πράξη υπό την απειλή των όπλων και δυστυχώς το χρησιμοποιούν ευρέως”, είπε και πρόσθεσε:

“Η πιο επιθετική τρομοκρατική ομάδα στον κόσμο σήμερα γνωρίζει ότι ξέρουμε, γνωρίζει ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο και το χρησιμοποιεί ως ένα κεντρικό σημείο της τρομοκρατίας της. Και έτσι καταστρέφει τις κοινότητες και τις οικογένειες. Η πολιτική αυτή είναι καταστροφική και απάνθρωπη. Αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η πραγματική πολιτική τους”.

Και περιέγραψε ένα περιστατικό μιας 13χρονης: “Μου είπαν ότι αυτό ήταν ακόμη χειρότερο από τη σωματική βία. Την υποχρέωσαν να παραβρίσκεται την ώρα που πωλούσαν τις φίλες για να ακούει πόση είναι η αξία τους. Μιλάμε για 40, 50 δολάρια. Τόσο άξιζαν”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved