Λόρεν: «Πρέπει να συντηρείς την ψευδαίσθηση που έχει δημιουργήσει ο κινηματογράφος για σένα»
Hollywood

Λόρεν: «Πρέπει να συντηρείς την ψευδαίσθηση που έχει δημιουργήσει ο κινηματογράφος για σένα»

Πρότυπο ομορφιάς και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο. Πόσο την άγχωνε η δημοσιότητα την Sophia Lοren;

«Όταν πήγα στο Χόλιγουντ και ξεκίνησα να κάνω ταινίες έζησα και δύσκολες στιγμές. Τόσο ο αμερικάνικος όσο και ο ιταλικός Τύπος ασχολούνταν με τη ζωή μου, ενώ οι φωτογράφοι με κυνηγούσαν. Όταν επέστρεψα στην Ιταλία, δεν μπορούσα πια να βγω χωρίς να βρίσκονται γύρω μου εκατοντάδες άτομα. Κάποιες φορές ήταν αδύνατο να κυκλοφορήσω, οπότε μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ σε αυτή την κατάσταση. Δεν πρόκειται όμως να παραπονεθώ για το γεγονός ότι ήμουν διάσημη. Μπορεί να ζήσεις μια υπέροχη ζωή ακόμα και έχοντας χάσει ένα κομμάτι της ιδιωτικής σου ζωής» τόνισε στο ΟΚ.

-Αποτελείτε πρότυπο ομορφιάς και έχετε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η αψεγάδιαστη εικόνα;

«Είναι μια ευθύνη που έχεις απέναντι στον κόσμο. Έχεις χτίσει μια σχέση με το κοινό μέσα από τις ταινίες σου και πρέπει να σέβεσαι την εκτίμηση τους για τη δουλειά σου και για σένα την ίδια. Όταν βγαίνω έξω, θέλω πάντα να δείχνω όσο καλύτερα γίνεται. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βάλω τα καλά μου νια να πάω στον μανάβη. (Γελάει) Δεν θέλω οι άνθρωποι που θα με συναντηθούν στην κα-θημερινότητα μου να πουν ση δείχνω χάλια ή ότι τα ρούχα μου και τα μαλλιά μου θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Οπότε πρέπει να συντηρείς την ψευδαίσθηση που έχει δημιουργήσει ο κινηματογράφος για σένα, διατηρώντας έτσι την πίστη του κοινού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved