Η Oprah Winfrey, ο… άγνωστος γιος και το σπρώξιμο έξω από το στούντιο της εκπομπής της
Hollywood

Η Oprah Winfrey, ο… άγνωστος γιος και το σπρώξιμο έξω από το στούντιο της εκπομπής της

Έχει τελικά υιοθετημένο γιο η Oprah Winfrey ή όχι;

Ο 35χρονος, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της και τον εγκατέλειψε πήγε έξω από τηλεοπτικό στούντιο και η 61χρονη παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις.

Ο Calvin Michel πριν από περίπου ένα μήνα σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι είναι υιοθετημένος από την παρουσιάστρια. Είπε ότι η Oprah τον συνάντησε πρώτη φορά την δεκαετία του ’90, όταν ήταν 12 ετών και έκανε κάστινγκ για τη δραματική σειρά «There Αre Νo children Ηere».

«Η Oprah ζήτησε από την μητέρα μου να με υιοθετήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε», είπε, στο περιοδικό «National Equirer», ο 35χρονος οδηγός φορτηγού.

Η οικογένειά του ήταν φτωχή και η παρουσιάστρια αποφάσισε να τους στηρίξει οικονομικά. Του έστελνε δώρα με την αφιέρωση «στο γιο μου, Calvin», ενώ πλήρωσε τα δίδακτρα για να πάει σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην πολιτεία του Μισισίπι.

«Ήμουν μικρός τότε! Πήρα μια χαζή απόφαση και η Oprah δεν μου το συγχώρησε ποτέ! Αισθάνομαι ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος», είπε και αποκάλυψε ότι απέκτησε τάσεις αυτοκτονίας επειδή εκείνη τον εγκατέλειψε.

Ο Calvin πήγε έξω από το στούντιο της εκπομπής και είπε: «Είμαι ο γιος σου! Συγγνώμη, αλλά δεν είχα τρόπο για να σε προσεγγίσω!».

Η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Oprah ήταν εμφανής και αρνήθηκε να τον συναντήσει.

Μιλώντας στο «Entertainment Tonight», η Oprah είπε: «Τον συνάντησα στα γυρίσματα, νομίζω ήταν το 1992. Με “σκλάβωσε” όταν, κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος, που έφερε ένα αναψυκτικό. Γοητεύτηκα και άρχισα να τον ρωτώ για την οικογένειά του και, όταν μου περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση, αποφάσισα να βοηθήσω»

Η παρουσιάστρια διέκοψε κάθε επαφή όταν εκείνος παράτησε το σχολείο. «Πήγαμε με τον σύντροφό μου στο σπίτι τους. Του είπα ότι ήμουν απογοητευμένη με την απόφασή του. “Αν εγκαταλείψεις το σχολείο δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω”, του είπα. Κι αυτό έγινε! Αυτή ήταν η τελευταία μας συζήτηση, στα τέλη των ‘90s».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved