Brad Pitt: «Είναι εύκολο να το τολμάς αυτό με την Angie »
Hollywood

Brad Pitt: «Είναι εύκολο να το τολμάς αυτό με την Angie »

Ο Brad Pitt είχε να δουλέψει μαζί με τη γυναίκα του, Angelina Jolie από το 2005 και την ταινία «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ». Πώς ήταν η νέα εμπειρία; 

«Όλα πήγαν τέλεια! Επανέρχομαι στο θέμα της ιστορίας μας και ομολογώ πως αγαπώ αυτήν που έχουμε μαζί με την Angie. Μεγαλώνοντας βλέπω πόσα σημαίνει για μένα, πόσο πολύ θέλω να προστατέψω την σχέση και να χτίσω σε αυτήν. Όταν ξεκινήσαμε γυρίσματα όλα μας ήρθαν αυτόματα. Σε τελική ανάλυση είναι η γυναίκα μου!» τόνισε στο You.

-Πώς είναι η Angelina ως σκηνοθέτις;

«Μια γυναίκα ιδιαίτερα αποφασιστική και με αλάνθαστο ένστικτο! Το είδος της ταινίας «Δίπλα στη θάλασσα» είναι από τα πιο απαιτητικά, το σενάριο δεν περιέχει εκρήξεις ή κυνηγητά με αυτοκίνητα για να καθηλώσει τον θεατή. Το φιλμ ισορροπεί σε μια πολύ λεπτή γραμμή. Έχω συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους σκηνοθέτες και θέλω να ξέρω πως βρίσκομαι σε καλά χέρια. Και αυτό το γνωρίζω και το νιώθω με τη γυναίκα μου!»

-Μαζί με την Αngelina υπογράψατε και την παραγωγή της ταινίας. Πώς ήταν η εμπειρία;

«Υπέροχη! Είναι εύκολο να το τολμάς αυτό με την Angie η οποία θέλει να ελέγχει τα πάντα. Εκείνη σήκωσε το βαρύ φορτίο. Όπως συμβαίνει και στη ζωή, η ταινία διαθέτει μικρές δόσεις χιούμορ που βοηθούν στην ισορροπία με το δραματικό στοιχείο, κάνοντας το στόρι πιο πιστευτό. Αυτή είναι η γυναίκα μου! Εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό το μοίρασμα των συναισθημάτων και πιστεύω πως έκανε εκπληκτική δουλειά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved