Samuel Jackson: «Στα 67 µου χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταµατήσω ή να βγω στη σύνταξη»
Hollywood

Samuel Jackson: «Στα 67 µου χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταµατήσω ή να βγω στη σύνταξη»

Ο Samuel Jackson λατρεύει τη δουλειά του και όπως αποκαλύπτει, δεν πρόκειται να την αφήσει για πολύ καιρό από τώρα...

Κάθε ηθοποιός έχει το στιλ του. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που δουλεύουν αδιάκοπα. ∆εν κάνετε διάλειµµα ποτέ. Τι σας κρατά σε συνεχή εγρήγορση;

«Έχω ανάγκη να νιώθω ότι, κάθε ηµέρα που ξυπνάω, έχω δουλειά. Κάθε ηµέρα. Γι’ αυτό και όσο ήµουν ακόµα νέος έπαιζα στο θέατρο. Τώρα δεν αντέχω τα ωράρια του θεάτρου. Θεωρώ όµως ευλογία να συνεχίζω να ζω και να αναπνέω και να µαθαίνω από τη δουλειά µου. Άλλοι συνάδελφοι πραγµατικά κάνουν µία ταινία και µετά σταµατούν για ένα-δύο χρόνια. Πάντα αναρωτιόµουν πώς µπορούν να δουλεύουν έτσι. Εγώ έχω έντονη επιθυµία να παίζω κάθε ηµέρα - όπως ένας ζωγράφος πρέπει να πιάνει το πινέλο κάθε ηµέρα».

Είστε εθισµένος στη δουλειά σας, δηλαδή...

«Ω ναι, απολύτως! Μόλις έκλεισα τα 67 µου χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταµατήσω ή να βγω στη σύνταξη. Αντιθέτως, νιώθω ότι µπορεί να µην προλάβω να παίξω όλα αυτά που θα ήθελα να παίξω, δεν θα µου φτάσει ο χρόνος να αναµετρηθώ µε όλη την γκάµα των ρόλων που θα ήθελα. Θυµάµαι να βλέπω στην τηλεόραση ένα αφιέρωµα στον Λόρενς Ολίβιε την ηµέρα που πέθανε και να περνούν µπροστά από τα µάτια µου όλοι αυτοί οι διαφορετικοί ρόλοι που τους έκανε κλασικούς. Θα ήθελα να προλάβω να αφήσω µία παρόµοια κληρονοµιά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved