H Kate Winslet δεν θα μποϋκοτάρει τελικά τα Oscars 2016 γιατί…
Hollywood

H Kate Winslet δεν θα μποϋκοτάρει τελικά τα Oscars 2016 γιατί…

Είχε αποφασίσει να μείνει εκτός στη φετινή 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ η Kate Winslet αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. 

Η πασίγνωστη ηθοποιός είχε πάρει αυτήν την απόφαση ως μια μορφή διαμαρτυρίας για το πόσο "ριγμένες" είναι οι γυναίκες σταρ στο Hollywood έναντι των αντρών. Και σε αναγνώριση και σε επίπεδο αμοιβών. Και το είχε δηλώσει και δημόσια, όπως και άλλες γυναίκες σταρ.

Όμως, παρά τις δηλώσεις της, θα βρεθεί φέτος στην απονομή των Oscars 2016 καθώς είναι αυτή που ο κολλητός της φίλος Leonardo DiCaprio έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να το πάρει επιτέλους το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για το "The Revenant" και εκείνη δεν θέλει να λείπει από το πλευρό του αυτήν την τόσο σημαντική για εκείνον βραδιά.

"Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας αυτή η χρονιά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή για τις γυναίκες και ένιωσα ότι θα απογοητεύσω τον ίδιο μου τον εαυτό αν δεν πάω" δήλωσε η Kate Winslet σε πρόσφατη εμφάνισή της και συνέχισε: "Ακόμα νιώθω μέσα μου πολύ σίγουρη ότι αυτή θα είναι η χρονιά του Leo που είναι ο πιο στενός μου φίλος σε αυτόν τον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δε θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο λόγοι είναι αρκετοί για να παραστώ τελικά."

Ε, δίκιο έχει για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κι εμείς που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί ετοιμαζόμαστε να το ανακαλύψουμε ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σε tablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved