Γιατί ο Λίο φέτος ΘΑ ΠΑΡΕΙ το Όσκαρ
Hollywood

Γιατί ο Λίο φέτος ΘΑ ΠΑΡΕΙ το Όσκαρ

Οι καμπάνιες υποστήριξης του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ανάδειξή του σε νούμερο ένα νικητή της βραδιάς των Όσκαρ είναι πολλές, αλλά η αλήθεια είναι μία για όλους: Θέλουμε τον Λίο νικητή!

Έχει χάσει το Όσκαρ τόσες φορές μέσα από τα χέρια του, με μοναδικές ερμηνευτικές εκπλήξεις τόσα χρόνια, μας έχει καθηλώσει με το βλέμμα και τις υποκριτικές του δεξιότητες και, ναι, έχουμε απηυδήσει που δεν τον έχουμε δει να καταξιώνεται στη σκηνή της πιο λαμπερής βραδιάς του Χόλιγουντ!
Έκανε το μεγάλο «μπαμ» με τον «Τιτανικό», την ταινία που τον στιγμάτισε όσο ίσως καμία ταινία δεν «στοίχειωσε» κάποιον ηθοποιό με αντίστοιχη καριέρα. Ο Λίο, όμως, δεν ήταν πυροτέχνημα. Άρχισε να κάνει τη μία καλύτερη δουλειά μετά την άλλη.
Πέντε φορές έφτασε στα Όσκαρ, όμως η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου δεν του έκανε το χατίρι. Από τα 20 του χρόνια μέχρι σήμερα μετράει πέντε υποψηφιότητες, τέσσερις ως ηθοποιός και μία ως παραγωγός. Μοναδική του συνοδός η μητέρα του, που δεν έχει καμαρώσει το γιόκα της με το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια.
Ωστόσο, φέτος η νίκη είναι δεδομένη για τον εξής απλό λόγο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και θα κάνει την... Επιστροφή. The Relevant λοιπόν, αυτή είθε να είναι η ταινία που θα τον κάνει στις 29 Φεβρουαρίου να κρατήσει κάτι που θα ζυγίζει περίπου 4 κιλά, θα έχει ύψος 34 εκατοστών και θα αναπαριστά έναν γυμνό άνδρα, ο οποίος καρφώνει ένα ξίφος σε μια μπομπίνα που έχει πέντε ακτίνες.
Θα το πάρει τελικά; Τα κανάλια Novacinema προβάλλουν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα την τελετή των Oscars, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου. Επίσης, η τελετή είναι διαθέσιμη σε tablet, laptop ή smartphone στο Nova GO τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!
Ο Λίο είναι ένα φαινόμενο από μόνος του και δεν έχει ανάγκη καμία Ακαδημία. Έχει ένα φαν κλαμπ που όσο πάει και γιγαντώνει. Εμείς, πάντως, θα κάνουμε από τον καναπέ μας εξέδρα και θα του στείλουμε όλα τα θετικά vibes! Go go go Leo!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved