Όσκαρ 2016: Οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars
Hollywood

Όσκαρ 2016: Οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars

Από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί των Oscars, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα ήταν η Maria Menounos και ο Δημήτρης Γιαννέτος που έχει επιμεληθεί το look της, αλλά και οι γνωστοί παρουσιαστές των καναλιών για το red carpet των Όσκαρ 2016

'Ετσι ο Ryan Searest και η Guiliana Rancic, ήταν επίσης από τους πρώτους. Σιγά, σιγά όμως οι αφίξεις έχουν πάρει φωτιά και έτσι στο κόκκινο χαλί στο Dolby Theatre ήδη περπάτησε η κούκλα από το "Κορίτσι από τη Δανία", Alicia Vikander με ένα κατακίτρινο εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο ειδικά για εκείνη από την Vuitton! Σούπερ σέξι και κούκλα και η Sofia Vergara που έφτασε χωρίς τον σύζυγό της αλλά με πολύ καλή διάθεση. Και οι αφίξεις σιγά, σιγά παίρνουν φωτιά...

Εκτυφλωτική και η Naomi Watts με μια υπέρλαμπρη τουαλέτα αλλά και η Olivia Wilde με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην Valentino ολόλευκη τουαλέτα της που τρέλανε τους φωτογράφους και το κοινό! Ενώ ο υποψήφιος για Όσκαρ Eddie Redmayne εμφανίστηκε πριν λίγο έχοντας στο πλευρό του την εγκυμονούσα και κούκλα σύζυγό του Hannah.

Οι αφίξεις φυσικά συνεχίζονται με τις υποψήφιες Cate Blanchett και Brie Larson να μαγεύουν με τις επιλογές τους, η μεν πρώτη με Armani και η η δεύτερη με Gucci και εξτρα λεπτομέρεια με κόσμημα στο χτένισμά της!

Πιο κλασσική η Jennifer Garner διάλεξε ένα σέξι μεν, αλλά μαύρο -ασφαλές- Versace, ενώ η Isla Fisher που φυσικά βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της Sacha Baron Cohen επέλεξε λευκό με εντυπωσιακό κέντημα.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 5 ρούχα έφτιαξε για την Lady Gaga ο στενός της φίλος και σχεδιαστής Brandon Maxwell και μόλις σήμερα η ίδια επέλεξε αυτό το λευκό σύνολο. Φωτιά στα κόκκινα η Charlize Theron ήταν από τις ωραιότερες παρουσίες ενώ κλασσική και chic η Julianne Moore με Chanel!

Υπερκούκλος και έτοιμος να το...σηκώσει ο Leonardo DiCaprio με την κολλητή του Kate Winslet που ήρθε στα βραβεία Όσκαρ μόνο για εκείνον!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved