Oscars 2016: Η Adele στηρίζει δημόσια τον Leonardo DiCaprio!
Hollywood

Oscars 2016: Η Adele στηρίζει δημόσια τον Leonardo DiCaprio!

Ανοιχτά στηρίζει τον Leonardo DiCaprio η Adele η οποία τουίταρε τις ευχές της στον ηθοποιό, λίγες μόλις ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά απονομής των Όσκαρ!

Η 27χρονη διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στο twitter πριν από λίγη ώρα: «Καλή τύχη Leo! Όλοι σε αγαπούν γιατί είσαι ο καλύτερος! Συνάντησέ με στο ρολόι ό,τι ώρα θες», με αρκετή δόση χιούμορ βέβαια μιας και είναι γνωστή για τις φάρσες και τα αστεία της η Adele. Η τραγουδίστρια όπως και πολλοί θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού είναι σίγουροι πως ο Leo όπως συνηθίζουν να τον λένε χαϊδευτικά θα κατακτήσει στη φετινή απονομή το πολυπόθητο αγαλματίδιο που πέντε φορές, αν και υποψήφιος στο παρελθόν, δεν κατάφερε!

H 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, πλησιάζει! Οι ταινίες που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved