Gerard Butler: Φλερτάροντας Ελληνίδες στην Μύκονο
Hollywood

Gerard Butler: Φλερτάροντας Ελληνίδες στην Μύκονο

O Gerard Butler βρέθηκε στην Μύκονο και… απέδειξε πως ανήκει στο γυναικείο φύλο γενικά και όχι μόνο στην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν. Ο γόης του Hollywood δεν σταμάτησε να φλερτάρει με Ελληνίδες. 

Ο διάσημος ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί, θέλησε να απολαύσει όλα όσα αυτό προσφέρει. Καλό φαγητό, νυχτερινή ζωή, όμορφες παραλίες και φυσικά… όμορφες γυναίκες. Τι και αν είχε μαζί του την σύντροφό του; Το φλερτ είναι… απλά φλερτ και αφού έγινε στόχος των γυναικών που τον πλησίαζαν για να τον γνωρίσουν, εκείνος δεν αρνήθηκε να τους μιλήσει και ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και φιλικός.

Οταν, βρέθηκε με τους φίλους του χωρίς την παρουσία της συντρόφου του, αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του κυνηγού. Ένα από τα περιστατικά που έγιναν γνωστά ήταν όταν ένας Έλληνας από την παρέα του ηθοποιού πλησίασε κάποιον νεαρό λέγοντάς του ότι ο Butler ήθελε να γνωρίσει τη φίλη του, για να εισπράξει την αποστομωτική απάντηση: «Δεν έχετε τύχη. Η κυρία συνοδεύεται!». Κάποιοι λένε ότι επρόκειτο για πλάκα που του έστησε η παρέα του.

Ωστόσο, εκείνος δεν το έβαλε κάτω, φλερτάροντας με άλλες αιθέριες υπάρξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved