Δημοπρατούνται προσωπικά αντικείμενα της Τζέιν Φόντα
Hollywood

Δημοπρατούνται προσωπικά αντικείμενα της Τζέιν Φόντα

Δημοπρατούνται προσωπικά αντικείμενα από διάφορες στιγμές της ζωής της Jane Fonda.

Η ηθοποιός ξεπουλά σε δημοπρασία που θα διοργανωθεί από τον Οίκο Julien's Auctions στο δυτικό Χόλιγουντ στις 23 Σεπτεμβρίου, κοσμήματα, ρούχα αλλά και έργα τέχνης που έμειναν στην αποθήκη της για χρόνια.

Ανάμεσά τους είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον τρίτο σύζυγό της, ιδρυτή του τηλεοπτικού δικτύου CNN Τεντ Τέρνερ, αλλά και το νυφικό που φόρεσε στον γάμο τους το 1991.

Η Τζέιν Φόντα πουλάει επίσης το μυθικό κορμάκι αερόμπικ το οποίο φορούσε στο εξώφυλλο της βιντεοκασέτας «Γυμναστική με την Τζέιν Φόντα», που κυκλοφόρησε το 1982.

Το μαύρο σύνολο, δημιουργία Yves Saint Laurent, που φορούσε το 1972 όταν κέρδισε το βραβείο Οσκαρ, εκτιμάται ότι θα πιάσει από 5.466 ευρώ έως 7.290 ευρώ, ενώ το κίτρινο φόρεμα Versace που έβαλε στην απονομή των Οσκαρ το 1997 αλλά και το κόκκινο φόρεμα του ίδιου οίκου που φόρεσε στα Golden Globes το 2015 εκτιμάται ότι θα κυμανθούν από 2.730 ευρώ έως 4.555 ευρώ.

Δημοπρατείται ακόμα το πορτρέτο της, που φιλοτέχνησε το 1982 ο Αντι Γουόρχολ, ο πίνακας της Μάριον Γουότσελ, ο πίνακας του Φρεντ Μίτσελ, η σχολική επετηρίδα της, το σενάριο της ταινίας της «Στη χρυσή λίμνη», το οποίο φέρει χειρόγραφες σημειώσεις των πρωταγωνιστών της, η πλακέτα που το 1986 επιβεβαίωνε την υποψηφιότητά της για το Οσκαρ καλύτερης ηθοποιού στην ταινία «Το επόμενο πρωινό», το βραβείο People's Choice Award που κέρδισε το 1982, αλλά και το American Music Award του 1980, το ρολόι χειρός Rolex που είναι στολισμένο με διαμάντια και το διαμαντένιο ρολόι Chopard.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved