Συγκλονίζει η πασίγνωστη ηθοποιός: «Γέννησα την κόρη μου και την ίδια εβδομάδα έθαψα τον αδερφό μου»
Hollywood

Συγκλονίζει η πασίγνωστη ηθοποιός: «Γέννησα την κόρη μου και την ίδια εβδομάδα έθαψα τον αδερφό μου»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε γνωστή ηθοποιός η οποία μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, που ήταν όταν έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της και παράλληλα έθαψε τον αδερφό της.

Μιλώντας στο περιοδικό «Latina» η Eva Mendes περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές λέγοντας:

«Ο χαμός του αδερφού μου έφερε την οικογένεια μας ακόμα πιο κοντά. Νιώθω τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Ο ένας ήταν εκεί για τον άλλον και εμφανιζόταν όποτε τον χρειαζόταν. Η οικογένεια μου ήταν εκεί και όταν γεννήθηκε η κόρη μου Αμάντα. Κάναμε την κηδεία του αδερφού μου και την ίδια εβδομάδα την γέννησα. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό, και προφανώς πολύ σπαραξικάρδιο, αλλά παράλληλα ήταν και όμορφο!».

O αδερφός της ηθοποιού άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Απριλίου, σε ηλικία 53 ετών, δώδεκα μέρες μετά η Eva έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

«Προς το παρόν νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στο σπίτι με τα παιδιά και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ!» δηλώνει και προσθέτει:

«Είναι η έμπνευση μου. Όλα όσα έχει περάσει, οι προκλήσεις στη ζωή της, χειρίζεται τα πράγματα με τόση χάρη και κομψότητα, ενώ έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved