Χωρίζει το ζευγάρι που έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για εκείνο
Hollywood

Χωρίζει το ζευγάρι που έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για εκείνο

Η σχέση τους είχε συζητηθεί όσο καμία άλλη… Λίγο η απιστία εκείνης στον πρώην σύντροφό της, λίγο ο παθιασμένος δημόσιος έρωτάς τους, έγιναν θέμα παγκοσμίως. 

Ο λόγος για την Taylor Swift και τον Tom Hiddleston. Η τραγουδίστρια αφού χώρισε επεισοδιακά τον Calvin Harris, ο οποίος την κατηγόρησε ότι τον απάτησε, έζησε έναν φλογερό έρωτα με τον ηθοποιό. Μπροστά στους παπαράτσι, με γνωριμίες… γονέων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν άντεξε όμως τόση πίεση η σχέση τους. Τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους στα τέλη του Αυγούστου. Δεν σταματούσαν να καυγαδίζουν.

Η «Daily Mail», αναφέρει πως η 26χρονη ποπ σταρ δεν θέλει να επιδεικνύει τόσο δημόσια τον έρωτά της και οι κινήσεις του ηθοποιού δεν της αρέσουν καθόλου με αποτέλεσμα να σκέφτεται τον χωρισμό.

«Ο Tom θέλει η σχέση τους να είναι δημόσια, αλλά η Taylor θέλει να την κρατήσει πιο πριβέ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Η Taylor είναι μια ανεξάρτητη νέα γυναίκα και δεν νιώθει την ανάγκη ενός άντρα που να την κάνει ολοκληρωμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved