Η Jolie ήθελε να καταστρέψει τον Pitt. Το «σατανικό» της σχέδιο
Hollywood

Η Jolie ήθελε να καταστρέψει τον Pitt. Το «σατανικό» της σχέδιο

Ένα άλλο πρόσωπο της Angelina Jolie αποκαλύπτουν άτομα από το περιβάλλον της. Πώς και γιατί ήθελε να καταστρέψει τον Brad Pitt.  Όλο το σατανικό της σχέδιο. 

Η απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου δεν ήταν… ξαφνική. Ήταν ένα σχέδιο καλά μελετημένο και οργανωμένο. Της δόθηκε η αφορμή με το περιστατικό στο jet και εκείνη την άρπαξε. Κατηγόρησε τον Brad Pitt ότι είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δεν συγκρατεί τα νεύρα του.

Η «επιχείρηση»... διαζύγιο για εκείνη είχε ξεκινήσει καιρό πριν και ήθελε απλά όταν θα γινόταν αυτό να έχει εκείνη τα παιδιά

«Η Angie λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά» λέει φίλος της. Το καλοκαίρι είχε φροντίσει να νοικιάσει έπαυλη πέντε δωματίων στο Μαλιμπού στην οποία και μετακόμισε αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου.

Και στις 19 Σεπτεμβρίου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσει το δικαστήριο πιάνοντας στον ύπνο τον Brad Pitt.

«Η Angelina κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Ο Pitt δεν είχε ούτε δικηγόρο ούτε τίποτα» δήλωσε φίλος του ηθοποιού. «Κλαίει συνεχώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved