Ο Pitt περνάει στην αντεπίθεση- Τα ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» τη Jolie
Hollywood

Ο Pitt περνάει στην αντεπίθεση- Τα ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» τη Jolie

Οι εξελίξεις στον χωρισμό της Angelina Jolie με τον Brad Pitt διαδέχονται η μια την άλλη. 

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση. Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν επικοινωνία μαζί του και φαίνεται να γνωρίζουν πολλά, ο Brad Pitt έχει στην κατοχή του ηχητικά ντοκουμένα με λόγια της Angelina Jolie που αν τα δώσει στη δημοσιότητα τότε θα την «κάψουν» και θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών.

Θα παίξει όμως τόσο «βρώμικα» ο Brad Pitt;

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», υπάρχουν «ηχητικά ντοκουμέντα - δυναμίτης τα οποία αν βγουν προς τα έξω θα στοιχίσουν στην Angelina την επιμέλεια των παιδιών». Άνθρωπος κοντά στο περιβάλλον των δύο ηθοποιών λέει στη βρετανική εφημερίδα πως αν τα λόγια της 41χρονης σταρ βγουν στον αέρα τότε εκείνη θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Πηγές κοντά στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι υποστηρίζουν πως «κανείς δεν θέλει να παίξει βρώμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Angelina και η ομάδα της κυριολεκτικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Brad με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved