Σοκάρει η πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο ξυλοδαρμός από τον άντρα της – Είχε αφήσει έγκυο τη νταντά
Hollywood

Σοκάρει η πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο ξυλοδαρμός από τον άντρα της – Είχε αφήσει έγκυο τη νταντά

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε στο δικαστήριο η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο λόγος για το πρώην μέλος των Spice Girls, Mel Β, η οποία κατηγορεί τον πρώην άντρα της για ξυλοδαρμό, φρικτά βασανιστήρια ενώ αποκάλυψε πως την ανάγκαζε να παίρνει μέρος σε ερωτικά τρίγωνα.

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να μιλήσει και για την εγκυμοσύνη της νταντάς των παιδιών της από τον ίδιο. Ζήτησε από τους δικαστές να τον κρατήσουν μακριά από την οικογένεια της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχε προσπαθήσει να την πνίξει, την έχει κλωτσήσει άσχημα στην κοιλιά, της έχει σκίσει το χείλος, βγάζοντας σοκαριστικές φωτογραφίες με παραμορφωμένο πρόσωπό της.


«Ο Στέφεν έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό μου και άρχισε να με πνίγει, ενώ μετά με χτυπούσε με δύναμη στο ξύλινο πάτωμα και όλα αυτά την ώρα που εγώ ετοιμαζόμουν για να βγω στο ριάλιτι του αμερικάνικου Dancing with the Stars», δήλωσε.

Όταν εκείνη του είπα πως θα προχωρήσει σε διαζύγιο την εκβίαζε πως θα έβγαζε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή, ενώ το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι πως όταν έμαθε εκείνος πως η νταντά έμεινε έγκυος, της είχε προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι και το νέο μωρό να γίνει μέλος της οικογένειας, πράγμα που τελικά δεν έγινα αφού η νταντά προχώρησε σε άμβλωση.

Από την πλευρά του ο παραγωγός τα αρνείται όλα δηλώνοντας: «Έχουμε παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει τα παιδιά μου ξέρει πως είναι πολύ όμορφα και καλά παιδιά και τώρα βρίσκονται παντού. Γιατί το κάνει αυτό; Ήμασταν φίλοι πριν δύο εβδομάδες και τώρα ξαφνικά βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved