Συνελήφθη ο αδερφός της Paris Hilton
Hollywood

Συνελήφθη ο αδερφός της Paris Hilton

Μπλεξίματα για τον μικρό αδερφό της Paris Hilton.

Ο Conrad Hilton συνελήφθη για διάρρηξη στο σπίτι της πρώην του. Μάλιστα έκλεψε και μια Χίλτον, Bendley του πατέρα της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το TMZ ο 23χρονος συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο σπίτι της πρώην του, Hunter Daily Salomon, για παραβίαση δικαστικής εντολής που προέβλεπε να μένει μακριά της.

Νωρίτερα φέρεται ότι είχε πάει στο σπίτι του πατέρα της Hunter, Rick από το οποίο έφυγε με την Bendley του, γεγονός που ανέβασε την εγγύηση που έπρεπε να καταβληθεί για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος στα 60.000 δολάρια.

Η Χάντερ τον Μάιο του 2015, μετά τον χωρισμό τους, είχε εξασφαλίσει δικαστική απόφαση που προέβλεπε ότι ο Κόνραντ δεν θα έπρεπε να την πλησιάζει. Ο λόγος ήταν ότι την παρενοχλούσε και ότι είχε -και τότε- διαρρήξει το σπίτι της.

Η μητέρα της Hunter τόνισε στο TMZ: «Περνούσε πολύ δύσκολα, οπότε δεν ήθελα να το κάνω μεγάλο θέμα, γι' αυτό δεν τηλεφωνούσα στην αστυνομία. Η φυλακή δεν είναι για ανθρώπους στους οποίους κάτι συμβαίνει στο μυαλό τους. Δεν είναι για κάποιον που χρειάζεται βοήθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved