Ο Ντουέιν Τζόνσον βάζει πλώρη για πλανητάρχης!
Hollywood

Ο Ντουέιν Τζόνσον βάζει πλώρη για πλανητάρχης!

Στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον ο «Βράχος» του Χόλιγουντ.

Ο Ντουέιν Τζόνσον σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει στροφή στην καριέρα του και από... ναυαγοσώστης να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς είναι πεπεισμένος ότι έχει τα κατάλληλα εφόδια.

Ο αστέρας της επερχόμενης ταινίας «Baywatch» είπε στο περιοδικό «GQ» ότι υπάρχει «πραγματική πιθανότητα» στο μέλλον να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, αποκαλύπτοντας ότι η ιδέα τριβελίζει συνεχώς το μυαλό του. «Πριν από έναν χρόνο άρχισα να το σκέφτομαι όλο και περισσότερο» εξήγησε ο 45χρονος ηθοποιός που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στους «Μαχητές των δρόμων 8», προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του με μεγάλη σοβαρότητα. «Προσωπικά πιστεύω ότι, αν ήμουν πρόεδρος, θα είχα ηγετική στάση και θα αναλάμβανα τις ευθύνες που αφορούν όλους τους πολίτες» δήλωσε ο πρώην παλαιστής και κατέληξε λέγοντας:
«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να συναντηθώ και να το συζητήσω μαζί του, καθώς πιστεύω ότι ένα από τα προτερήματα ενός μεγάλου ηγέτη είναι να μην αποκλείει τους ανθρώπους»,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved