H Τaylor Swift ερωτευμένη με πρωταγωνιστή του Λάνθιμου
Hollywood

H Τaylor Swift ερωτευμένη με πρωταγωνιστή του Λάνθιμου

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της Τέιλορ Σουίφτ

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The favourite» Τζο Αλγουιν είναι, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο νέος σύντροφος της επιτυχημένης τραγουδίστριας με την πολυτάραχη ερωτική ζωή, έπειτα από προξενιό της συμπρωταγωνίστριάς του Εμα Στόουν!

Ο 26χρονος Βρετανός ηθοποιός, κατοικεί στο βόρειο Λονδίνο και έχει επιλεγεί από τον Γιώργο Λάνθιμο για να υποδυθεί τον Μάσαμ, το αγόρι της Στόουν, στην ταινία «The favourite», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρέιτσελ Βάις, Νίκολας Χουλτ και Ολίβια Κόλμαν. Η Στόουν υποδύεται μια υπηρέτρια της βασίλισσας Αννας τον 18ο αιώνα, που εκμεταλλεύεται τον Μάσαμ για να ανέλθει κοινωνικά.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, που είναι φίλη με τον Αλγουιν, έκανε -σύμφωνα με την «Daily Mail»- ό,τι μπορούσε για να τα φτιάξει ο 26χρονος με τη Σουίφτ. Ο Αλγουιν και η ποπ σταρ συναντήθηκαν πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο μετά τη φωτογράφιση που έκανε ο ηθοποιός για το περιοδικό «Vogue» με τη φίλη της Σουίφτ Τζίτζι Χαντίντ, σύμφωνα με τη «Sun». Τις επόμενες ημέρες η Σουίφτ παρακολούθησε στον κινηματογράφο μαζί με τις φίλες της την ταινία «Billy Lynn's Long Halftime Walk», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Αλγουιν, και όλες εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία του. Στη συνέχεια η Στόουν έβαλε το χέρι της, και η Σουίφτ και ο Αλγουιν κατέληξαν να είναι ζευγάρι. Η ποπ σταρ είναι τόσο ερωτευμένη που, σύμφωνα με τη «Sun», νοίκιασε σπίτι κοντά σε αυτό όπου μένει με τους γονείς του ο Αλγουιν για να μπορεί να τον συναντάει κρυφά. Φέρεται δε ότι ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο και ότι κυκλοφορεί με περούκες, για να μην την αναγνωρίζουν στον δρόμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved